Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
SUOSITTELEMME:
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
SUOSITTELEMME:
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Trendit
Heikko signaali voi olla arvokas bisneksellesi – jos kaveri alkaa nauraa tai vastustaa, signaali on tutkimisen arvoinen
Tulevaisuus
Miltä Suomen ravintola- ja tapahtuma-ala näyttää 2025? Avecin juttusarjassa ministeri Antti Kurvinen
Tulevaisuus
Miltä tulevaisuus näyttää? Avecin juttusarjassa puhuvat NoHon Aku Vikström ja Night People Groupin Antti Raunio
Tulevaisuus
Tapahtumatekijät Stuba Nikula ja Heidi Pihlaja, millainen on vuosi 2025? Avecin juttusarja alkaa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Ravintolat
|
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
Tapahtumarakentaminen
|
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Tapahtumaruokailu
|
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Baarit
|
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Tapahtumarakentaminen
|
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Vastuullisuus
|
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Baarit
|
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Messut
|
Työ- ja ammattimessujen superviikko Tampereella syyskuussa – tähtipuhujana Jukka Jalonen
Hinnoittelu
|
Kympin viikot palaavat 12 euron annoksilla, syynä ravintoloiden kohonneet kustannukset