Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Nyt etsitään Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tapahtumaruokailu
Tällainen on Flow’n ruokatarjonta 2023 – Henri Alénin ja Tomi Björckin ravintolat uutuuksina
Tuotekehitys
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Ravintolat
Tomi Björckin uudet avaukset: “Teen vain sitä, mikä tekee minut onnelliseksi”
Vaikuttaja
Mikä ravintola-alalla on vaikeinta? Kulttuurin luominen, sanoo Matti Wikberg
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtumaslangin ABC: Humppamutteri, fiilismikki ja muut alan tärkeimmät (ja härskeimmät) ammattitermit
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
Baarit
|
12 erikoista baaria Suomesta – kierrä kaikki!
Tapahtumatuotanto
|
Maailman ensimmäinen event success manager löytyy Suomesta – Chryssa Skodran titteli on räätälöity tapahtuma-alan tarpeisiin
Cocktailkoulu
|
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Kilpailut
|
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Nimitykset
|
Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
FBSK
|
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Cocktailit
|
Täydellinen cocktail syksyyn: S’hroom of Death yhdistää sieniä, rommia, savua ja havua