Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
SUOSITTELEMME:
Kuvat suomalaisten ruokatatuoinneista – Avec vieraili Food Tattoo -näyttelyssä
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Tuotekehitys
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Ravintolat
Tomi Björckin uudet avaukset: “Teen vain sitä, mikä tekee minut onnelliseksi”
Vaikuttaja
Mikä ravintola-alalla on vaikeinta? Kulttuurin luominen, sanoo Matti Wikberg
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Ravintolat
|
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Asiakaspalvelu
|
Miki Liukkonen syö ravintolassa aina samaa ruokaa: “Minulle on ihan sama mitä syön tai juon”
Ravintolat
|
Tuore PRO-voittaja, maailmaa kiertänyt keittiömestari Kim Mustonen avaa ravintolan Tahkovuoren rinteille
Viini
|
Kaverukset saivat koronajumin keskellä oivalluksen: syntyi suomalainen vermutti
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: French bistro owner loves running his restaurant full of life
Innovaatiot
|
Jyväskylässä järjestetään 7.2. avoin hackathon, jossa ratkotaan ravintola-alan haasteita
Tapahtumat
|
600 000 eurolla kulttuuria – Joensuussa tapahtuu koko unelmavuoden ajan
Viini
|
Kaverukset saivat koronajumin keskellä oivalluksen: syntyi suomalainen vermutti
Ruokakulttuuri
|
Kuvat suomalaisten ruokatatuoinneista – Avec vieraili Food Tattoo -näyttelyssä