Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: "Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon"
SUOSITTELEMME:
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
SUOSITTELEMME:
Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Teknologia
Esittelyssä oppiva olut – tekoäly ja koneoppiminen apuna
Hinnoittelu
Dynaaminen hinnoittelu tasaa kysynnän vaihtelua ja kasvattaa liikevaihtoa – ”Pizzapäivä on edullisempi alkuviikosta”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Olut
|
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Työhyvinvointi
|
Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – ”Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat”
Kolumni
|
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Tarjoilu
|
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Tarjoilu
|
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kolumni
|
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Tapahtumatuotanto
|
Maailman ensimmäinen event success manager löytyy Suomesta – Chryssa Skodran titteli on räätälöity tapahtuma-alan tarpeisiin
Olut
|
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa