Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat “pelottavan” yhdistelmän
Teknologia
Esittelyssä oppiva olut – tekoäly ja koneoppiminen apuna
Hinnoittelu
Dynaaminen hinnoittelu tasaa kysynnän vaihtelua ja kasvattaa liikevaihtoa – “Pizzapäivä on edullisempi alkuviikosta”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Olut
|
Olutliiton nimittämä Hyvä Tuomas 2022 on perheyrittäjä Petri Heino
Viski
|
Viski ja sen monet laadut: mallasviski, blended whisky, bourbon…
Vaikuttaja
|
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Tapahtumatuotanto
|
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Kilpailut
|
Suomen edustaja maailman vaativimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Orissa on Ismo Sipeläinen!