Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
SUOSITTELEMME:
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Evento Awards
Muistisairaita puhujina ja osallistujina – saavutettavuudeltaan ainutlaatuinen tapahtuma palkittiin
Asiakaspalvelu
Pitäisikö ohareista periä maksu? Tapahtumajärjestäjä voi ehkäistä no show’ta myös muilla keinoilla
Valotekniikka
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – ”Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan”
Tyyli
Kampaukset, meikit ja pukeutuminen – nappaa vinkit loppuvuoden juhliin
Hyväntekeväisyys
Nenäpäivä kerää muhkean summan – konkarit kertovat, miten yhdistää kaupallisuus ja hyväntekeväisyys tapahtumassa
Talous
MM-jääkiekko toi Tampereelle jättipotin – ”Parasta ensiapua kärsineelle majoitus- ja ravitsemustoiminnalle”
Kesätapahtumat
Flow Festival saa sittenkin jatkoa Suvilahdessa! – valitukset asemakaavasta lykkäävät alueen rakennustöitä
Tapahtumat
600 000 eurolla kulttuuria – Joensuussa tapahtuu koko unelmavuoden ajan
Valotaide
Lux Helsinki vie kulttuuria lähiöihin – Palaneet autot Ukrainan kauhujen kuvina
Tapahtumatuotanto
Keikkajärjestäjä RH Entertainment hakeutui konkurssiin – mitä käy tuotannoille?
Tapahtumat
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Tapahtuma-ala
Sanna Forsström tekee Helsingistä maailman parasta tapahtumakaupunkia – yhden luukun periaate tavoitteena
Festarit
Espoossa järjestettiin neljä uutta isoa festaria – kaupunki panostaa nyt tapahtumiin
Ravintolat
Helsingin erikoisuus, pyöräilyravintola Peloton haluaa kukoistaa myös Suvilahden festarisesongin ulkopuolella
Festarit
Helsingin uusi cocktail-kesäfestari tarjosi järjestäjille opetuksen: ”Jompaankumpaan suuntaan painopistettä”
Tapahtumat
Pori Jazz -pomo Mikkomatti Aro: Työ vaatii tyhjän päälle heittäytymistä
Kilpailut
Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisaavat Taitaja-tapahtumassa Porissa tällä viikolla
Turvallisuus
Ammattilainen näkee kehonkielestä, milloin väkivalta uhkaa – tapahtumaturvallisuus on varautumista
Tapahtumatuotanto
Musiikki tapahtumaan katalogista? Kaksipiippuinen juttu
Musiikki
Muusikko ja tv-kapellimestari Katja Lappi haastaa uudistamaan tapahtumien musiikkia
Esiintyminen
Esiinny striimillä vaikuttavasti! 5 vinkkiä kuulijan hurmaamiseen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Kahvi
|
Näin kävi kasvijuomien top 12 -sokkotestissä! Kaksi tuotetta päästi kahvin maun hyvin läpi
Häirintä
|
Panopuheita ja vähättelyä – kysely: häirintä rehottaa panimo- ja olutalalla
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Katkerot
|
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo
Cheers
|
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”