Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
SUOSITTELEMME:
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Pakkaukset
Take away -pakkauksiin voi pian kohdistua uusia vaatimuksia – näin ravintola voi varautua muutokseen
Ravintolat
Legendaarinen Oak Barrel sai keittiön – tällaisia ovat uudistuneen Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolat: ”Laatu ei saa poukkoilla”
Hinnoittelu
Roni Kerttula ja Ina Niiniketo pyörittävät pientä ravintolaansa Helsingissä eri tavalla kuin muut – ja he tietävät hyvin, miten suomalainen asiakas eroaa ruotsalaisesta
Take away
3 ravintolaa kertoo, miksi Woltissa ja Foodorassa ei ole järkeä
Take away
Wiskarila-ravintolaa pyörittävä Arttu Wiskari palkittiin korona-ajan avustustyöstä
Take away
Suomessa kokeillaan nyt Berliinin hittiä – ravintola Tiffin toimii vain pilvikeittiössä
Risteilylaivat
Laivamatkailijan kommentti: Take away ja a cappella -alienit ilahduttavat Suomenlahdella
Kolumni
Tiesitkö, että iso noutokahvi on suositumpi kuin pieni? Jarkko Issukka: Cold brew ja ”kahvin Netflix” trendaavat
Tasa-arvo
Maailman pisin noutopöytä? Avec oli paikalla Los Angelesissa, jossa tempaistiin naisvoimin
Innovaatiot
Miten voittaa ravintolakilvassa etäaikana? Onnistujat paljastavat salaisuutensa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Väkevät
|
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Katkerot
|
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo
Cheers
|
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”