Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
SUOSITTELEMME:
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Ravintola
Mitä ravintoloiden ronskille edelläkävijälle kuuluu nyt? Avec kävi St. Johnissa, josta on tullut esikuva kokeille ympäri maailmaa
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Raaka-aineet
Jackfruit eli jakkihedelmä toimii vaikka missä – “Kuin vegelihaa”
Raaka-aineet
Sardiinien suosio säilyy sukupolvesta toiseen
Raaka-aineet
Sokerimelonit rakastavat rasvaa – ota makuparit haltuun
Raaka-aineet
Papaija sopii sekä makeaan että suolaiseen, tuoreena ja kypsennettynä
Ammattikeittiö
Puolivalmisteiden käyttö ammattikeittiössä on helppoa, edullista, nopeaa – ja punainen vaate monille
Raaka-aineet
Milloin mango on kypsä? Ohjeet tunnistamiseen ja käyttöön
Raaka-aineet
Tunnetko perunan eri lajikkeet? Näin löydät sopivan
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Pizza
|
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Pizza
|
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Työhyvinvointi
|
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtuma-ala
|
Kansainvälisen tapahtuma-alan parhaimmisto palkittiin – finalisteissa myös suomalaisväriä
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky