Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tryffelit
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Kasvikset
Nerokas niksi lasagneen! Kolmen ammattilaisen vinkit syksyn juuresten käyttöön
Alkutuotanto
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: “Syksy on parasta aikaa”
Ravintola
Mitä ravintoloiden ronskille edelläkävijälle kuuluu nyt? Avec kävi St. Johnissa, josta on tullut esikuva kokeille ympäri maailmaa
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Raaka-aineet
Jackfruit eli jakkihedelmä toimii vaikka missä – “Kuin vegelihaa”
Raaka-aineet
Sardiinien suosio säilyy sukupolvesta toiseen
Raaka-aineet
Sokerimelonit rakastavat rasvaa – ota makuparit haltuun
Raaka-aineet
Papaija sopii sekä makeaan että suolaiseen, tuoreena ja kypsennettynä
Ammattikeittiö
Puolivalmisteiden käyttö ammattikeittiössä on helppoa, edullista, nopeaa – ja punainen vaate monille
Raaka-aineet
Milloin mango on kypsä? Ohjeet tunnistamiseen ja käyttöön
Raaka-aineet
Tunnetko perunan eri lajikkeet? Näin löydät sopivan
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Kahvilat
|
Tässä ovat Suomen 30 parasta kahvilaa ammattilaisten äänestämänä
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Kahvilat
|
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tapahtumatoimistot
|
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Tapahtumatuotanto
|
Hämmentäväksi sekasotkuksi viime kesänä muuttunut Epikset-festari yrittää paluuta joukkorahoituksella
Suomen keittiömestarit ry
|
Kalareissu Norjaan ja sodanaikainen soppatykki – Keittiömestareiden kuulumisia kentältä