Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
SUOSITTELEMME:
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Sisustus
Kuvat Tallinkin uutuuslaivalta: Baarien ja ravintoloiden sisustus väräyttää
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Matkailu
Kuvat: Tältä näyttää pahamaineisessa Koplissa nyt – Tallinna houkuttelee lähimatkailijoita ruualla
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Viini
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
Olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Olut
Saat vahvan oluen ruokakaupasta… jos siellä on panimomyymälä – Avec testasi Himon
Työhyvinvointi
Ravintola-alan konkari Marjo Mäkelä uskoo huomiseen: “Ihmiset rakentavat tulevaisuuden”
Tapahtuma-ala
Nämä ovat tapahtumien trendit 2022 – on uudelleensyntymän aika!
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Asiakaskokemus
Eteispalvelijan oivallus sai kiitollisen asiakkaan kyyneliin – asiakaskokemusta on mahdoton kopioida
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Alkoholiton
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
Olut
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
Väkevät
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Olut
Millainen olut, sellainen lasi – olutlasi on tärkeää valita oikein
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Ravintolat
|
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Työhyvinvointi
|
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtuma-ala
|
Kansainvälisen tapahtuma-alan parhaimmisto palkittiin – finalisteissa myös suomalaisväriä
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa