Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kehittyminen
Näin kehität paineensietoasi! Parhaat vinkit kokeille ja muillekin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Teemu Laurellin ja Lennart Sukapään jättiprojekti Teller on vuoden kiinnostavimpia ravintola-avauksia
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Illallisravintolat
|
Ravintola Robusto luottaa ronskiin ja rempseään ruokaan – ravintoloiden kannattavuudesta pitäisi puhua avoimesti, sanoo Kari Aihinen
Luksus
|
Helsinkiin avautui ennennäkemätön luksushotelli: tällaisia ovat sen ravintolat ja baari
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
Kilpailut
|
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kolumni
|
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Tuotekehitys
|
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen