Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Olut
Panimokierros raidejokerilla! Vieraile näissä viidessä olutkohteessa uudella pikaratikalla
Festarit
Pääsymaksuton Kerafest tarjoaa bändejä, vegeruokaa ja pienpanimo-olutta Keran halleilla Espoossa
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Olut
Kahdesta kalasta lähtenyt juomabisnes kävi jo 50 miljoonassa eurossa – Teemu Lehto aikoo tuplata Momentinin liikevaihdon
Olut
Saat vahvan oluen ruokakaupasta… jos siellä on panimomyymälä – Avec testasi Himon
Teknologia
Esittelyssä oppiva olut – tekoäly ja koneoppiminen apuna
Olut
Suomen Paras Olut 2021 on Olarin Panimon Runaway NEIPA
Alkoholiton
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Ravintolat
Haapala BNB:n nuori yrittäjänelikko mullisti sukutilan: originelli ravintola, majoitus ja oma panimo
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Työhyvinvointi
|
Lihatukun pomo Asmo Votkin jatkaa isänsä työtä – avoimuus ja keskustelu kantavat surun yli
Uusi ravintola
|
Fine dining -liemissä keitetty Juho Saralehto pyörittää Kalliossa ravintola Outoa kuin pop upia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokamatkailu
|
Naantalilaisen ravintolan piknik-elämys ja ruokatapahtuma valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023
Tapahtumatuotanto
|
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: 85 prosenttia suomalaisista kärsii kaamosväsymyksestä, mutta pimeän kauden taiteilijoille valo on kuin huumetta
Tapahtumatekniikka
|
Kun kattoon täytyy ripustaa valoja, muuta tekniikkaa tai vaikka auto, soitetaan Juki Tuomiselle
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja