Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – "Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan"
SUOSITTELEMME:
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Uusi ravintola
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avasivat kutsuvan pubin, joka on suunniteltu brittiläisen Netflix-sarjan tyyliin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Onko paras baari oikeasti paras vai sittenkin jotain ihan muuta?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Evento uudistaa ilmettään – tunnistatko jotain tuttua uudessa logossa?
Baarit
Maailman parhaan baarin perustaja kertoo, miten ensikertalainenkin saa uuden baarin lentoon
Tapahtumatuotanto
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Uusi ravintola
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avaavat ravintolan Kalle-klubin kulmille ja hakevat baarisynergiaa: ”Olemme auki kahteen yöllä”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Olisiko baareihin ja anniskeluun liittyviä sääntöjä aika muuttaa?
Kilpailut
Evento Awards tekee paluun! Tapahtuma-alan parhaat palkitaan taas keväällä 2024
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Elämyshakuisten festari, jossa kaikki meni pieleen
Konsertit
Kuvakooste: JVG räjäytti stadionilla Helsingin superviikonlopun isoimmat bileet
Klubit
Berliiniläinen kulttiklubi saapuu Helsinkiin – tekno Unescon listalle?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Festareille lompsis
Ruokakulttuuri
Vuoden ruokatoimittaja -palkinto Ruokatoimittajat ry:lle
Kilpailut
Sampsa Tukia kisasi maailman parhaan baarin Paradison mestaria vastaan – suomalaiskeksintö erottui muista
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Luota älykkääseen intuitioosi
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Oppia ikä kaikki, baarimestarillakin
Vaikuttaja
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: On aika glögin ja laskennan
Vaikuttaja
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Tapahtumatuotanto
Miksi menestyt? Slushin toimitusjohtajat kertovat tärkeimmän ymmärryksensä Slush-vuosilta
Ravintolat
Helsinkiin aukesi ravintola, joka aikoo olla pystyssä 85 vuotta – tällainen on Café Savoy
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa juoma ei ole tärkein
Juomatrendit
Baarityön ammattilainen, tartu näihin trendeihin! Euroopan suurimpien messujen pomo kiteyttää
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vantaan kouluruoka-gate kärjistyy mutta tiedämme, että se ei ole koko totuus
Kahvi
Näin kävi kasvijuomien top 12 -sokkotestissä! Kaksi tuotetta päästi kahvin maun hyvin läpi
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko suomalainen ravintola palvella vain englanniksi?
Konferenssit
Garry Kasparov ilmestyi yllättäen lavalle Helsingissä – Putinia kritisoiva puhe sai valtavat aplodit
Kasviproteiinit
3D-tulostettua vegaanista ”lihaa” myydään nyt ravintolassa Suomessa – maistoimme!
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pian selviää, kuinka paljon baariasiakas on valmis maksamaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pelkkä kiitos ei riitä – tapahtuma-alalla on painettu kahta kovemmin
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Lasten kanssa juhliminen on fiksua kulttuurikasvatusta
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Helmi sen sanoi, ja hän on nyt lehden kannessa: auta toteuttamaan unelma ravintolatyöstä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Härski käännösvirhe nauratti – joskus kannattaa miettiä ennen kuin ottaa digiloikan
Pääkirjoitus
Päätoimittajan kutsu: Tervetuloa uuden Avecisi matkaan!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tiskillä
|
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: “Aika hieno kunnianosoitus”
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Turvallisuus
|
Ammattilainen näkee kehonkielestä, milloin väkivalta uhkaa – tapahtumaturvallisuus on varautumista
Koulutus
|
Janoatko baarialalle tai haluatko syventää osaamistasi? Tietopaketti koulutuksesta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Valotekniikka
|
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – “Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan”
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Vaikuttaja
|
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa