Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tapahtumatoimistot yhdistivät voimansa Ukrainan hyväksi – Evento Awards -voittajien vinkit hyväntekeväisyystapahtumien järjestämiseen
SUOSITTELEMME:
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Sommelier
Tuhkasta tähtiin: Christina Haukka jätti työt krematoriossa, ja nyt hän on Michelin-palkittu sommelier
Baarit
Nico de Soto on käynyt läpi kaikki maailman sata parasta baaria
Asiakaspalvelu
VIP-emäntä Matilda Vasama kertoo, millaista on työ suositussa yökerhossa Helsingissä
Vaikuttaja
Anniina Kumara on ravintola-alan moniosaaja, jonka urapolku on vienyt kukkakaupasta festarimestariksi
Rommi
Älä anna imagon huijata! Konkari oikoo baarimestarien ennakkoluuloja rommista
Baarit
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Cocktailit
Suomen tulikuumimman baarimestarin unelma toteutui: tällainen on Bar Mate Erottajalla
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Oluttapahtumat
|
Juomat sisältyvät pääsylippuun – hinnoittelullaan hätkähdyttänyt olutfestari muuttaa Espooseen
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Kastikkeet
|
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
Reseptit
|
Tartar on aina muodissa – uskaltaako sitä syödä?
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintolat
|
Ravintola Kappelin parsa-alttarilla varaudutaan kuorimaan 1 500 kiloa parsaa – keittiömestarin vinkit parsan käsittelyyn
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Viini
|
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinilistat: Heidi Mäkinen kertoo, mikä on Star Wine List
Evento Awards
|
Tapahtumatoimistot yhdistivät voimansa Ukrainan hyväksi – Evento Awards -voittajien vinkit hyväntekeväisyystapahtumien järjestämiseen
Ruokatapahtumat
|
Uusi tapahtuma Ruokamessut alkaa Helsingissä – neljä kaupungin uutta ravintolaa esittelee tarjontaansa