Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Olut
|
Olutliiton nimittämä Hyvä Tuomas 2022 on perheyrittäjä Petri Heino
Viski
|
Viski ja sen monet laadut: mallasviski, blended whisky, bourbon…
Vaikuttaja
|
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Tapahtumatuotanto
|
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Kilpailut
|
Suomen edustaja maailman vaativimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Orissa on Ismo Sipeläinen!