Sonja Veija
Timjami Merja Jokiniemi
Tess Posthumus
Tuomas Soisalo
Johanna Nelson
Juhlatyyli
An Nguyen
Vuustot
Dani Hänninen
Janette Bertényi
Janette Bertényi
Hoivakoti ruoka
Ravintola Terroir
Finlandia-talo Riitta Kilo
Takatalo & Tompuri Brewery, Kaski Mustasavu
Ville Puustinen ja Mikko Rosendahl, Pro Restaurants
Pihlas Resort
Ravintoloitsijat Kari Aihinen ja Olli Kolu.
Ola Carlson ja Alex Skärlén
Flow festival
Kaisan Cafe
Anastasia Unhola
Helsinki Drink Festival
Turku baari
Aperol Spritz
Mojito
Petri Heikkinen
Margarita
Jussi Viljala
Bobs Laundry
Pina Colada ja Painkiller
Joensuun parhaat baarit
Daiquiri
Miten Negroni valmistetaan?
Whiskey Sour
Cocktailkoulu
Markku Kosonen
Linnea Stenberg
Perttu Pölönen
Lauri Syvänen
Rémy Savage
Perhon Pauliina Jyrälä ja Satu Koivisto
Mikko Pakola
Long Lay Chi
Lari Suominen, Jyri Sucksdorff
Janni Kitti
Sampsa Tukia
Jesse Teerenmaa
Ivy Mix
Juho Tuppurainen
Alex Kratena
Infuusio
Chihuahua Julep ruoka
Moona Janhunen
Kannucocktail
Janiina Kuosa
Cocktailit
Niina Häkkinen
Minttu Tapiola
Baarityö
Mika Koivula
Baaritrendit
Hanna Karlson
Mari Saarenpää
Mira Rautajoki, Lenni Lehmusoksa ja Mikko Rantanen
  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento