Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kolumni
Kolumni: Vauhtia helvetin kameleontti, huusi keittiöpäällikkö opiskelukaverilleni
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Kolumni
Kolumni: Helsingin illat pimenevät mutta meno paranee – tuottajan menotärpit syksyyn
Kolumni
Mikä räkälä tää oikein on? Teemu Lemisen kolumni: Yhden tähden baari-ilta
Festarit
Kuvakooste: Näistä syistä Kuusamon legendaarinen Epikset oli samaan aikaan katastrofi ja ihan paras festari
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Kolumni
Kolumni: Kysymykseni hämmensi tarjoilijan – vegaaneja voi palvella monella tavalla
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko tukea tiimisi jäseniä?
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Kolumni
Satu Koiviston kolumni: “Nyt kyllä haet”, puuskahti puolisoni – aloitin aikuisiällä kokkiopinnot
Kolumni
Tomi Lantto: Löysää pipoa, uusi esihenkilö
Kolumni
Anikó Lehtinen: Olisin huonompi ihminen ilman ravintola-alaa
Kolumni
Tomi Lantto: Ota vastuu työhyvinvoinnistasi
Kolumni
Laita ravintola-alan hyvät tarinat jakoon, Riikka Mantila haastaa
Kolumni
Ammattilainen, vähennä kahvihävikkiä ja säästä rahaa näillä Jarkko Issukan neuvoilla
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Kolumni
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Kolumni
Mikko Jokipii: Tapahtuma-ala on ottanut aikahypyn
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Kolumni
Espressopohjaisten kahvien myynti kannattaa – Jarkko Issukan neuvoilla pääset mukaan buumiin
Tapahtuma-ala
Kommentti: Kun yksi vetää vihkoon, muutkin kärsivät – tapahtuma-alalla kuohuu syystäkin
Kolumni
Mari Hatakka: Oletko valmis avoimeen suhteeseen? On ok tapailla muitakin työnantajia ja -tekijöitä
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko sinä ohjata esihenkilöäsi?
Kolumni
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Kolumni
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Hyvä pomo!
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Uusi ravintola
|
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avaavat ravintolan Kalle-klubin kulmille ja hakevat baarisynergiaa: ”Olemme auki kahteen yöllä”
Työhyvinvointi
|
Onko sinulla eri rytmi kuin työkaverillasi? Markku Kosonen vinkkaa, miten tiimin saa loistamaan
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Millainen asiakaspalvelu tyrmää Mira Potkosen? Mestarinyrkkeilijä arvostaa katsekontaktia ja iloa
Alkutuotanto
|
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Suomen keittiömestarit ry
|
Harvinainen kunnianosoitus Lapin Keittiömestareille – puheenjohtajalle Cordon Rouge -käädyt
Lähituotanto
|
Oman tilan kukat viimeistelevät ravintola Grönin annokset – Toni Kostian katsoo yksityiskohtia pidemmälle tulevaisuuteen
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta