Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Vaikuttaja
Suomalaisilla on huono tapa olla pitämättä ääntä itsestään, sanoo uran ulkomailla luonut kokki Pinja Paakkonen
Kilpailut
Otto Hietamies palkittiin maailman toiseksi parhaana nuorena kokkina
Keittiömestarit
Avec Mäntässä: Viisi suomalaista huippukokkia pisti parastaan avotulen ääressä – “Ravintoloissa edelleen harvinaista”
Tuotekehitys
Kolme viisautta tuotekehityksestä – keittiömestarien yhdistys järjesti koulutuksen
Keittiömestarit
Henri Alén palkittiin ruokatoimittajien Ideasipulilla
Kilpailut
Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit ovat selvillä
Vaikuttaja
Kokki Ina Niiniketo on unelmatyössään – “Hiekkalaatikolla lempileikkini oli ravintola”
Keittiömestarit
Tv-kokkien uranuurtaja Julia Child oli kova luu – Avec jututti HBO Maxin uutuussarjan tähtiä ja tekijöitä
Keittiömestarit
“Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan
Tulevaisuus
Ravintola-ala vuonna 2025: Avecin juttusarjassa Greta Grönholm, Markku Ojala ja kaksi tulevaa ammattilaista
Vaikuttaja
Keittiömestari Ulla Liukkonen yllätettiin alan upeimmalla huomionosoituksella – “Pari päivää meni ihan pyörryksissä”
Vaikuttaja
Jaakko Sorsa kotiutui Hongkongiin, jossa ei saa menettää kasvojaan: “Meuhkaavasta pomosta ajatellaan, ettei hän osaa kontrolloida tunteitaan”
Vaikuttaja
Näin Tommy Myllymäki nousi Ruotsin suosikkikokiksi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Uusi ravintola
|
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avaavat ravintolan Kalle-klubin kulmille ja hakevat baarisynergiaa: ”Olemme auki kahteen yöllä”
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Millainen asiakaspalvelu tyrmää Mira Potkosen? Mestarinyrkkeilijä arvostaa katsekontaktia ja iloa
Alkutuotanto
|
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Suomen keittiömestarit ry
|
Harvinainen kunnianosoitus Lapin Keittiömestareille – puheenjohtajalle Cordon Rouge -käädyt
Lähituotanto
|
Oman tilan kukat viimeistelevät ravintola Grönin annokset – Toni Kostian katsoo yksityiskohtia pidemmälle tulevaisuuteen
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta