Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Street food
Tenojoen varrella syntyi idea uudenlaisesta pikaruuasta – Loimukeisari syö itsekin välillä kaksi lohirullaa päivässä: ”Rakastan tätä työtä”
Kala ja merenelävät
Helsingin päärautatieasemalle avautuu mereneläviin keskittyvä ravintola
Reseptit
Lohesta voi tehdä pekonia, ja se on täydellinen lisuke vaikka risottoon
Ravintolat
Ragun porukan uusi ravintola säväyttää: raakabaari, fermentointia, muraaleja, savua ja rosoa
Kala ja merenelävät
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Ilmiö
Millainen on aito poke bowl? Helppo valmistaa, näyttävä ja herkullinen
Reseptit
Hyvää ja halpaa! Viisi sesongin reseptiä kotimaisesta kalasta
Tuotekehitys
Tuleeko kokin keksinnöstä hitti? Suomalainen menestysresepti -finalisti Roy Norro Avecin haastattelussa
Kala ja merenelävät
Kala hankitaan ravintolakeittiöön nyt mieluiten läheltä ja kokonaisena
Ravintolat
Sylvester Soisalo luo kalaravintolastaan klassikkoa kokemuksella ja näkemyksellä – “Kuulen korvalla, jos kala ei kypsy oikein”
Ravintolat
“Liian erikoinen” ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
Kala ja merenelävät
Osterit ja makkara sovussa samassa annoksessa – tällainen on tähtikokki Rick Steinin kalaravintola
Ravintolat
Tämä Helsingistä on puuttunut: ravintola Brasassa roihuaa avotuli
Raaka-aineet
Sardiinien suosio säilyy sukupolvesta toiseen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Suomen keittiömestarit ry
|
Kalareissu Norjaan ja sodanaikainen soppatykki – Keittiömestareiden kuulumisia kentältä
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Työvaatteet
|
Älyvaatteita ja antibakteerisia materiaaleja – tällaisia ovat tulevaisuuden työvaatteet ravintola-alalla
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Baariala
|
Pohjoismaista baariosaamista ei tunneta maailmalla, huomasi baarimestari – nyt hän kokoaa tiimiä korjaamaan tilannetta
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Tapahtuma-alan kasvusopimus – mistä on kysymys?
Uusi ravintola
|
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tapahtumatoimistot
|
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto