Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
SUOSITTELEMME:
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tulevaisuuden tekijä
Millaista on vaihtaa alaa 27 vuoden jälkeen? Maarit Kivilahti vetää nyt korttelikahvilaa: “Ihan parasta”
Ravintolaterassi
Helsingistä löytyy talvellakin avoin ravintolaterassi – miten se on toteutettu?
Kahvilat
Teemu Selänne avasi kahvilan
Kahvilat
Tässä ovat Suomen 30 parasta kahvilaa ammattilaisten äänestämänä
Kahvilat
Millaista on vaihtaa 20 vuoden jälkeen uuteen ammattiin? Kuopiolainen kahvilayrittäjä kertoo
Pienyrittäminen
Omassa kahvilassa saa tehdä mitä haluaa – Tomi Oksasen päivät ovat pitkiä mutta palkitsevia
Kahvilat
Rönttösrouva teki muutoksen, ja myynti kasvoi – kahvilan vitriinin pitää olla runsas
Työelämä
Anita Peksiev aloitti eläkeiässä työt kahvilassa – näin seitsemänkymppinen pärjää nuorempien mukana
Ammattikeittiö
Helpota työtäsi genarilla! Kondiittorimestari Eero Paulamäen vinkit ammattikeittiöön – ja kolme ihanaa reseptiä
Kahvilat
Mikä suomalaisessa kahvilassa myy ja mikä ei? Kysyimme kolmelta ammattilaiselta
Kahvilat
Nuorten yrittäjien kahvipaahtimo voitti paahtokilpailun ja avasi Espooseen uuden kahvilan – “Sen verran uhkarohkeita ollaan”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Baarimestari, hovimestari/sommelier, kahvilan työntekijä, ravintolan asiakaspalvelu
Kolumni
Ammattilainen, vähennä kahvihävikkiä ja säästä rahaa näillä Jarkko Issukan neuvoilla
Hinnoittelu
Kahvi on halvempi, jos tilaat sen kauramaidolla – helsinkiläinen ravintola erottuu ratkaisullaan
Tee
Iltapäivätee vetää asiakkaita: “Nyt kaivataan arjesta irrottautumista”
Kasvijuomat
Onko teillä kauramaitoa? Kasvijuomat ovat tulleet jäädäkseen
Kahvilat
Ikinuori Elvi Avikainen täytti 96 – hänen vuonna 1955 perustamansa leipomo toimii yhä perhevoimin Helsingin Kalliossa
Kolumni
Espressopohjaisten kahvien myynti kannattaa – Jarkko Issukan neuvoilla pääset mukaan buumiin
Kahvilat
Siiskonen avaa uuden kahvilamyymälän, vaikka kulut nousevat rajusti – veljekset kehittävät sukuyritystä
Kahvilat
Suomalainen Emma pyörittää kahta kahvilaa Englannissa – kokemus on yllättänyt
Kahvilat
Parhaat vinkit vitriiniin, joka houkuttelee asiakkaita: “Tämä asettelu on todettu myyväksi”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
Työhyvinvointi
Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – “Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat”
Kahvi
Apua, kahvin hinta nousee – miten sitoutan kahvila-asiakkaani?
Kahvilat
Uusia Fazer-kahviloita pulpahtelee tiuhaan – “Menestyksen kulmakivi on erottautuminen”
Ravintolat
Kolme Tallinnan kiinnostavinta ravintolaa juuri nyt: Lee, Tsunft ja Rudolf
Kahvilat
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Pienyrittäminen
8 tapaa parantaa pienen ravintolan tai kahvilan kannattavuutta
Koronarajoitukset
Ravintolarajoitukset jatkuvat kevennettyinä maanantaista alkaen
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Kahvilat
Valkoinen puu -kahviloiden Kirsi ja Mark Heidt: jo 10 vuotta yrittäjäpariskuntana
Kahvilat
Kehitysvammainen voi hyvin työskennellä kahvilassa – Kallion IPI Kulmakuppila on unelmien täyttymys
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tiskillä
|
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: “Aika hieno kunnianosoitus”
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Ravintolat
|
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Uusi ravintola
|
Fine dining -liemissä keitetty Juho Saralehto pyörittää Kalliossa ravintola Outoa kuin pop upia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Vaikuttaja
|
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Uusi ravintola
|
The Pantry panostaa sekä lounaaseen että illalliseen Hakaniemessä, joka on juuri nyt Helsingin kuhisevin ravintolakeskittymä