Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
SUOSITTELEMME:
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Kilpailut
Johan Kurkelan Suomi sijoittui kuudenneksi Bocuse d’Or -finaalissa
Kilpailut
Kuvat Suomen Bocuse d’Or -finaaliannoksista: Johan Kurkela tarjoaa merikrotin loimutettuna
Vaikuttaja
Aino Kasanen on elänyt 1,5 vuotta kokkien MM-kilpailulle – finaalitehtävä yllätti täysin
Kilpailut
Kokkien MM-finaali on maanantaina – Johan Kurkela metsästää palkintosijaa Suomelle
Kilpailut
Johan Kurkelan pitää huomioida MM-kokkifinaalissa lapsetkin: “Täysin uudenlainen kisatehtävä”
Bocuse d'Or
Suomi meni jatkoon! Johan Kurkela odottaa Bocuse d’Or -loppukilpailua: “Nyt vaan kahta kauheammin Lyonia kohti”
Bocuse d'Or
Johan Kurkelalla on torstaina iso päivä – tältä Suomen kokkitoivon tilanne näyttää luottomiehen silmin
Bocuse d'Or
Suomalainen huippuosaaminen televisioon Tähtikokkien Bocuse d’Or -uutuussarjassa
Kilpailut
Johan Kurkela jahtaa himoittua titteliä – ilahtui Bocuse d’Or -karsinnan raaka-aineista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Ravintolat
|
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Työhyvinvointi
|
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtuma-ala
|
Kansainvälisen tapahtuma-alan parhaimmisto palkittiin – finalisteissa myös suomalaisväriä
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa