Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kolumni
Ammattilainen, vähennä kahvihävikkiä ja säästä rahaa näillä Jarkko Issukan neuvoilla
Kolumni
Espressopohjaisten kahvien myynti kannattaa – Jarkko Issukan neuvoilla pääset mukaan buumiin
Kahvi
Mikä kahvissa maksaa? Lyhyt selitys hintojen nousulle
Kolumni
Tiesitkö, että iso noutokahvi on suositumpi kuin pieni? Jarkko Issukka: Cold brew ja “kahvin Netflix” trendaavat
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Kahvilat
|
Tässä ovat Suomen 30 parasta kahvilaa ammattilaisten äänestämänä
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Reseptit
|
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tapahtumatoimistot
|
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Tapahtumatuotanto
|
Hämmentäväksi sekasotkuksi viime kesänä muuttunut Epikset-festari yrittää paluuta joukkorahoituksella
Suomen keittiömestarit ry
|
Kalareissu Norjaan ja sodanaikainen soppatykki – Keittiömestareiden kuulumisia kentältä