Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Nyt etsitään Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kebab
Katso, kuinka robotti viipaloi kebabin – Akseli Herlevin DIF Döner laajenee ympäri Suomen
Innovaatiot
Fafa’s-perustajan uusi ravintolakonsepti ravistelee: “Haluan muuttaa vanhanaikaiset toimintamallit”
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Innovaatiot
Jyväskylässä järjestetään 7.2. avoin hackathon, jossa ratkotaan ravintola-alan haasteita
Innovaatiot
Raumalla jääkiekkokatsoja voi tilata istumapaikalleen oluen ja hampurilaisen tekstiviestillä: ”Herättänyt ihastelua”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Street food
Suomen parhaaksi street food -keittiöksi valittiin Kusmiku – Karjalanrieska on nerokas katuruoka-annos
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Tuotekehitys
Tiedätkö, mitä tarkoittaa grocerant? Kari Aihisen valmisruoat myydään ravintolamaisesti marketin tiskillä
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
Innovaatiot
Suomalainen uutuusproteiini Solein tuotetaan ilmasta ja sähköstä
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – “Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
Teknologia
Tapahtuman järjestäminen: työkalupakki kuntoon! Katso hyödyllisimmät sovellukset ja ohjelmat
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Innovaatiot
Miten voittaa ravintolakilvassa etäaikana? Onnistujat paljastavat salaisuutensa
Innovaatiot
Kyllä, peruna kasvaa ilmassa! Kuvat: Ilmaperuna on täysin puhdas poimittaessa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtumaslangin ABC: Humppamutteri, fiilismikki ja muut alan tärkeimmät (ja härskeimmät) ammattitermit
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
Baarit
|
12 erikoista baaria Suomesta – kierrä kaikki!
Riskinhallinta
|
Ravintolansa ja kotinsa tulipalossa menettänyt Riku Stenros toimii shokin keskellä: “Minua tuijotetaan Porvoossa kuin haamua”
Burgerit
|
Suomen paras burgeriravintola on The Van – katso listan top 50
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Australian chef Jarrad Dowd loves mämmi
Kilpailut
|
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Nimitykset
|
Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
FBSK
|
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus