Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
SUOSITTELEMME:
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Nepalese Smriti Gurung on waitress job, vitamins and mustamakkara
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Mohamad AlHallak runs two Syrian restaurants in Helsinki
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: French bistro owner loves running his restaurant full of life
In English
Hello, Suomi! Working as a chef in Finland: Ukrainian Irina Chernefa has found it easy to adjust
In English
Hello, Suomi! Working in a hospital kitchen in Finland: Pakistan-born Yasmeen Koskimäki enjoys the challenge
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Oscar Eduardo Vera de la Rosa runs a Mexican restaurant in Oulu
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Angola-born Teresa Kuango talks culture, customer service and… the strangest Finnish food
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Tapahtuma-ala
|
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Street food
|
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
Kilpailut
|
Baarimestarit kisaavat hävikkiteemaisessa cocktailkilpailussa – lähetä resepti tällä viikolla
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta