Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
SUOSITTELEMME:
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintolat
Parmesaanijäätelö (kyllä, luit oikein) omatekoiseen vohveliin ja muut Henri Alénin uudet kesäkuviot
Keittiömestarit
Henri Alén palkittiin ruokatoimittajien Ideasipulilla
Tuotekehitys
Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana!
Trendit
5 ravintola-alan trendiä vuodelle 2022 – Suomessa ei brittiennusteeseen uskota
Vastuullisuus
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
Trendit
4 ruokatärppiä, joilla pysyt maailman muutoksessa mukana
Työntekijäkokemus
6 tapaa kohdella työntekijää paremmin – ratkaisuja ravintoloiden tekijäpulaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2022 on Nolla!
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Ravintolat
|
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
PRO-palkinnot
|
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
Kilpailut
|
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan