Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kolumni
FBSK:n Greta Grönholmin kolumni: Baarimestari tuo talveen lasillisen lämpöä
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Alkoholilaki
Mitä tapahtuisi, jos viinejä saisi ruokakaupasta? Kysyimme kymmeneltä asiantuntijalta
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Asiakaspalvelu
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
FBSK
Edistä uraasi brändäämällä itsesi! Näin baarimestari Greta Grönholm sen tekee
Tulevaisuus
Ravintola-ala vuonna 2025: Avecin juttusarjassa Greta Grönholm, Markku Ojala ja kaksi tulevaa ammattilaista
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
PRO-palkinnot
|
Tässä on vuoden 2024 PRO-tuomaristo – he valitsevat Suomen parhaat ravintola-ammattilaiset
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Työhyvinvointi
|
Lihatukun pomo Asmo Votkin jatkaa isänsä työtä – avoimuus ja keskustelu kantavat surun yli
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokamatkailu
|
Naantalilaisen ravintolan piknik-elämys ja ruokatapahtuma valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023
Tapahtumatuotanto
|
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: 85 prosenttia suomalaisista kärsii kaamosväsymyksestä, mutta pimeän kauden taiteilijoille valo on kuin huumetta
Tapahtumatekniikka
|
Kun kattoon täytyy ripustaa valoja, muuta tekniikkaa tai vaikka auto, soitetaan Juki Tuomiselle
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja