Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
SUOSITTELEMME:
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
Kilpailut
Suomen paras baarimestari 2023 on Jussi Alatalo! Finaalicocktailissa hauska tarjoilujippo
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Baarimestarit
Susanna Mäki voitti Nuorten baarimestarien kilpailun – kuvat parhaista cocktaileista
Kilpailut
Laura Tikkanen voitti nuorten baarimestarien Monin Nordic Cup -cocktailkisan
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden baarimestari -kisan finalistit
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
FBSK
Suomen baarimestareilta tukea Ukrainaan – FBSK lahjoittaa 500 euroa sodan uhreille
FBSK
Edistä uraasi brändäämällä itsesi! Näin baarimestari Greta Grönholm sen tekee
Tulevaisuus
Ravintola-ala vuonna 2025: Avecin juttusarjassa Greta Grönholm, Markku Ojala ja kaksi tulevaa ammattilaista
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
FBSK
Baarialan ammattilainen, tiedätkö, mitä ovat FBSK ja IBA? Tunne yhdistyksesi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Tapahtuma-ala
|
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Street food
|
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
Kilpailut
|
Baarimestarit kisaavat hävikkiteemaisessa cocktailkilpailussa – lähetä resepti tällä viikolla
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta