Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Kesäravintolat
Tunnettu kesäravintola ajautui konkurssiin Espoossa – näin paikan omistava kaupunki aikoo reagoida
Kahvilat
Rönttösrouva teki muutoksen, ja myynti kasvoi – kahvilan vitriinin pitää olla runsas
Ammattikeittiö
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Take away
Wiskarila-ravintolaa pyörittävä Arttu Wiskari palkittiin korona-ajan avustustyöstä
MAINOS
Mainos: Tervetuloa hiiliviisaaseen Espooseen!
Lukuisat Espoon alueen matkailuyritykset ovat pienentäneet hiilijalanjälkeään ja sitoutuneet tuottamaan kestävän kehityksen mukaisia kokous- ja ohjelmapalveluja.
Hävikki
Muuta hävikki uusiksi tuotteiksi – kierrätysappelsiinijätski ja muut oivallukset
Kilpailut
Helli Leppikangas on Suomen mestari 2023 – nuorten tarjoilijoiden ammattitaitoa mitattiin Taitaja-kisassa
Tapahtumatilat
Länsimetron päähän Espooseen rakennetaan 1800 katsojan tapahtuma-areena
Tasa-arvo
Naistenpäivän olut 2023 on osuvasti nimetty Glass Ceiling eli lasikatto
Oluttapahtumat
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Kahvilat
Nuorten yrittäjien kahvipaahtimo voitti paahtokilpailun ja avasi Espooseen uuden kahvilan – “Sen verran uhkarohkeita ollaan”
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Baarit
Tältä näyttää Children of Bodom -bändin Bar & Sauna -kompleksi Espoossa – “Tämä ei ole suoranaisesti metallibaari”
Pizza
Edullisesta artesaanipizzasta tuli Helsingissä niin iso hitti, että Pikku Napoli -konsepti laajenee
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Lounasravintolat
Tältä näyttää Dylan-ketjun päheä uutuus – kuvat Otaniemen lounasravintolasta
Kilpailut
Laura Tikkanen voitti nuorten baarimestarien Monin Nordic Cup -cocktailkisan
Festarit
Espoossa järjestettiin neljä uutta isoa festaria – kaupunki panostaa nyt tapahtumiin
Festarit
Pääsymaksuton Kerafest tarjoaa bändejä, vegeruokaa ja pienpanimo-olutta Keran halleilla Espoossa
Olut
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Olut
|
Olutliiton nimittämä Hyvä Tuomas 2022 on perheyrittäjä Petri Heino
Viski
|
Viski ja sen monet laadut: mallasviski, blended whisky, bourbon…
Vaikuttaja
|
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Tapahtumatuotanto
|
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Kilpailut
|
Suomen edustaja maailman vaativimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Orissa on Ismo Sipeläinen!