Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tapahtumatoimistot yhdistivät voimansa Ukrainan hyväksi – Evento Awards -voittajien vinkit hyväntekeväisyystapahtumien järjestämiseen
SUOSITTELEMME:
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Oluttapahtumat
Juomat sisältyvät pääsylippuun – hinnoittelullaan hätkähdyttänyt olutfestari muuttaa Espooseen
Ammattikeittiö
Espoossa on käytössä toimiva tapa, joka kohentaa kouluruokailun arvostusta
Ammattikeittiö
Espoolaiset eskarilapset näyttävät mallia, miten ruoka ei päädy roskiin – ”Mä otan joskus kolmekin annosta lisää”, sanoo 6-vuotias Edwin
Olut
Panimokierros raidejokerilla! Vieraile näissä viidessä olutkohteessa uudella pikaratikalla
MAINOS:
Mainos: Tervetuloa hiiliviisaaseen Espooseen!
Kesäravintolat
Tunnettu kesäravintola ajautui konkurssiin Espoossa – näin paikan omistava kaupunki aikoo reagoida
Kahvilat
Rönttösrouva teki muutoksen, ja myynti kasvoi – kahvilan vitriinin pitää olla runsas
Ammattikeittiö
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Take away
Wiskarila-ravintolaa pyörittävä Arttu Wiskari palkittiin korona-ajan avustustyöstä
Hävikki
Muuta hävikki uusiksi tuotteiksi – kierrätysappelsiinijätski ja muut oivallukset
Kilpailut
Helli Leppikangas on Suomen mestari 2023 – nuorten tarjoilijoiden ammattitaitoa mitattiin Taitaja-kisassa
Tapahtumatilat
Länsimetron päähän Espooseen rakennetaan 1800 katsojan tapahtuma-areena
Tasa-arvo
Naistenpäivän olut 2023 on osuvasti nimetty Glass Ceiling eli lasikatto
Oluttapahtumat
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Kahvilat
Nuorten yrittäjien kahvipaahtimo voitti paahtokilpailun ja avasi Espooseen uuden kahvilan – ”Sen verran uhkarohkeita ollaan”
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Baarit
Tältä näyttää Children of Bodom -bändin Bar & Sauna -kompleksi Espoossa – ”Tämä ei ole suoranaisesti metallibaari”
Pizza
Edullisesta artesaanipizzasta tuli Helsingissä niin iso hitti, että Pikku Napoli -konsepti laajenee
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Lounasravintolat
Tältä näyttää Dylan-ketjun päheä uutuus – kuvat Otaniemen lounasravintolasta
Kilpailut
Laura Tikkanen voitti nuorten baarimestarien Monin Nordic Cup -cocktailkisan
Festarit
Espoossa järjestettiin neljä uutta isoa festaria – kaupunki panostaa nyt tapahtumiin
Festarit
Pääsymaksuton Kerafest tarjoaa bändejä, vegeruokaa ja pienpanimo-olutta Keran halleilla Espoossa
Olut
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Oluttapahtumat
|
Juomat sisältyvät pääsylippuun – hinnoittelullaan hätkähdyttänyt olutfestari muuttaa Espooseen
Ravintolat
|
Teemu Selänteen palkittu pihviravintola menestyy – kiekkolegendan poika tähtää ravintolapäälliköksi
Kastikkeet
|
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintolat
|
Ravintola Kappelin parsa-alttarilla varaudutaan kuorimaan 1 500 kiloa parsaa – keittiömestarin vinkit parsan käsittelyyn
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Viini
|
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinilistat: Heidi Mäkinen kertoo, mikä on Star Wine List
Evento Awards
|
Tapahtumatoimistot yhdistivät voimansa Ukrainan hyväksi – Evento Awards -voittajien vinkit hyväntekeväisyystapahtumien järjestämiseen
Ruokatapahtumat
|
Uusi tapahtuma Ruokamessut alkaa Helsingissä – neljä kaupungin uutta ravintolaa esittelee tarjontaansa