Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
SUOSITTELEMME:
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Baaritekniikka
Näin käy drinkin rollaus! Treenaa näyttävä tekniikka kuntoon
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat “pelottavan” yhdistelmän
Baaritekniikka
Drinkin rakentaminen on mainettaan monipuolisempi metodi
Cocktailit
Katkero eli bitter loi nahkansa – Aperol tuli baarivalikoimaan jäädäkseen
Baaritekniikka
Drinkin ravistaminen: tekniikka vaikuttaa lopputulokseen
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Cocktailit
Negroni on juomien Bob Ross – 3-3-3-kaavaa voi varioida
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Väkevät
Muutakin kuin gin & tonic – ginin tyylit, cocktailit, historia ja valmistus
Väkevät
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
FBSK
Baarialan ammattilainen, tiedätkö, mitä ovat FBSK ja IBA? Tunne yhdistyksesi
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: “Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Cocktailit
|
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Tapahtumaruokailu
|
Ravintolakonserni Noho Partners perustaa tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän Noho Eventsin, Maria Koivula johtajaksi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Ravintolat
|
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
PRO-palkinnot
|
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
Kilpailut
|
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan