Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
SUOSITTELEMME:
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Miten Irish Coffee tehdään? Muista tärkeä työvaihe
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Cocktailkoulu
Näin tehdään Old Fashioned – älä käytä jäätä kahteen kertaan
Cocktailkoulu
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
|
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Cocktailkoulu
|
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Ravintolat
|
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
PRO-palkinnot
|
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
Kilpailut
|
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan