Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: "Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan"
SUOSITTELEMME:
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Osaaminen
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Baarit
Tältä näyttää Children of Bodom -bändin Bar & Sauna -kompleksi Espoossa – “Tämä ei ole suoranaisesti metallibaari”
Olut
Onniravintolat osti Kallion olutbaari Paneman – ketjussa nyt 11 ravintolaa
Baarit
Hönö on Tampereen uusi rokkibaari ja keikkapaikka – “Back to basics”
Baarit
Laulua kaiuttimista yötä myöten – Kallion uutuusravintola avasi itsepalvelukaraoken
Alkoholilaki
Tällainen on alkoholilaki – jäänne “A-oikeuksista” näkyy yhä
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Väkevät
Rommi on “väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pian selviää, kuinka paljon baariasiakas on valmis maksamaan
Alkoholiton
Alkoholittoman oluen valmistus on vaativaa, ja sen baarihinnoittelua painaa vanha ajatusmalli – “Emme ota normaalia katetta”
Liköörit
Likööri syntyy vaikka tupakasta – likööreissä on nyt vähemmän sokeria ja enemmän vaihtoehtoja, opastaa lontoolainen baarimestari
Baarit
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Baarit
Näin helsinkiläinen baari on onnistunut ruokatuotteessaan – ilman keittiötä
Baaritekniikka
Kupla on pop! Näin hiilihapotat cocktailin
Cocktailit
Kannu pöytään! Kannucocktail säästää baarissa myös asiakkaan aikaa, ja sen voi pullottaa valmiiksi
Samuli Viljanen
Baarimestari Samuli Viljanen syttyy uusista panimotuotteista ja asiakkaiden kanssa tarinoinnista
Työhyvinvointi
Ravintolatyössä on fysiikka koetuksella – vahvista itseäsi arjessa näillä kolmella liikkeellä
Cocktailit
Suomen tulikuumimman baarimestarin unelma toteutui: tällainen on Bar Mate Erottajalla
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Työntekijäkokemus
Baarialalla työntekijät vaihtuvat, ja siksi sinun pomona kannattaa lukea tämä juttu loppukeskustelusta
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – “Vastaavaa ei ole missään”
Koronarajoitukset
Sulkemiskorvausta viimeisimmistä rajoituksista voi hakea 20.4. asti, koskee myös ravintoloita ja tapahtumia
Kahvilat
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Juomatrendit
Highball, kova vesi ja hyperlokaali – baariammattilainen, panosta nyt näihin!
Koronarajoitukset
Ravintolarajoitukset jatkuvat kevennettyinä maanantaista alkaen
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Hinnoittelu
|
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: “Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Kala
|
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Oluttapahtumat
|
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Tapahtumatuotanto
|
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Kilpailut
|
Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan