Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
SUOSITTELEMME:
Uusia halleja keskustoihin! Suomen kaupungeissa on huutava puute tiloista, sanoo tapahtumapomo
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
PRO-palkinnot
Baarimestari-sarjan PRO-voittaja Sampsa Tukia omisti palkinnon cocktailbaarinsa tiimille: ”Yksin näitä hommia ei tehdä”
Kilpailut
Nuorten baarimestareiden kilpailun voitto Kuopioon! Yksilökisan voitti Ida Sirkka
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: ”Syksy on parasta aikaa”
Kilpailut
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan
Vaikuttaja
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
Cocktailit
Mitkä makuparit innostavat Suomen lopputalvessa? Neljä baarimestaria kertoo
Henkilöbrändi
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
Kilpailut
Suomen paras baarimestari 2023 on Jussi Alatalo! Finaalicocktailissa hauska tarjoilujippo
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Baarimestari, hovimestari/sommelier, kahvilan työntekijä, ravintolan asiakaspalvelu
Baarimestarit
Susanna Mäki voitti Nuorten baarimestarien kilpailun – kuvat parhaista cocktaileista
Kilpailut
Laura Tikkanen voitti nuorten baarimestarien Monin Nordic Cup -cocktailkisan
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Samuli Viljanen
Baarimestari Samuli Viljanen syttyy uusista panimotuotteista ja asiakkaiden kanssa tarinoinnista
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden baarimestari -kisan finalistit
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Viski
Pönötys pois viskin ympäriltä – Kanadassa muutos näkyy nuorten aikuisten tilauksissa, kertoo baarimestari
Baarimestarit
”Shotti kylkeen?” on väsynyttä – baarimestari Liisa Lindroos ei hae työssään pikavoittoja
FBSK
Suomen baarimestareilta tukea Ukrainaan – FBSK lahjoittaa 500 euroa sodan uhreille
Väkevät
Gini myy! Ginirakastaja Hanna Karlson paljastaa kikkansa myyntiin ja parhaat makuparit eri ginityyleille
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtuma-ala
|
Uusia halleja keskustoihin! Suomen kaupungeissa on huutava puute tiloista, sanoo tapahtumapomo
Bocuse d'Or
|
Riski kostautui, ja Suomi oli pudota kokkien MM-kisoista – Ismo Sipeläinen pohtii, mitä oikein tapahtui
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Asiakaspalvelu
|
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Alkoholiton
|
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Alkoholiton
|
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Nyt on tapahtuma-ammattilaisten aika loistaa
Evento Awards
|
Äänestys: Kuka näistä kymmenestä tapahtuma-ammattilaisesta on kulissien virtuoosi?
Tapahtumatuotanto
|
Sää voi sekoittaa festarin täysin – näin suomalaisissa tapahtumissa toimitaan poikkeustilanteissa