Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
SUOSITTELEMME:
Miten Flow'ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
SUOSITTELEMME:
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Asiakaspalvelu
Kun muusikko tulee syömään ravintolaasi, älä soita hänen biisejään – Pyhimys arvostaa pelisilmää myös asiakkaan koskettamisen suhteen
Asiakaspalvelu
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Asiakaspalvelu
Seksikäs-Suklaa on vaativa ravintola-asiakas: ”Tunnistan tuoksusta, jos liha on laitettu öljyyn suoraan pakkasesta”
Asiakaspalvelu
Krisse Salminen ei halua tarjoilijan liimautuvan pöytään, mutta tykkää jos lempiviini muistetaan
Kolumni
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Asiakaspalvelu
Stig arvostaa ravintolassa asiantuntevaa palvelua, mutta rajansa kaikella – ”Ei tarvitse kertoa, miltä maatilalta mikäkin herne on tullut”
Asiakaspalvelu
”Vegaanina tulee usein se fiilis, että on vaivaksi” – Vesta puhuu ravintoloista ja asiakaspalvelusta
Asiakaspalvelu
Jesse Markin harmittelee: Kun puhun tarjoilijalle suomea, minulle vastataan englanniksi
Johtaminen
8 tapaa luoda turvallinen ilmapiiri, jossa ihmiset haluavat antaa parastaan
Trendit
5 ravintola-alan trendiä vuodelle 2022 – Suomessa ei brittiennusteeseen uskota
Asiakaspalvelu
Älä kavahda valkoisia pöytäliinoja! PRO-finalisti Inga Anttila kannustaa työharjoitteluun fiinimmissä ravintoloissa
Viini
Suomen paras sommelier Kirsi Seppänen: Näin myyt asiakkaalle arvokkaamman viinin
Asiakaskokemus
Kun asiakas valittaa, salamannopea ymmärrys ja tilannetaju palkitaan
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Ravintolat
|
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Tapahtumarakentaminen
|
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Ravintolat
|
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Festarit
|
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Lipunmyynti
|
Lipunostajien käytös on muuttunut, mutta Dingo-musikaali veti mahtavasti väkeä kesäteatteriin
Ravintolat
|
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Ruokakulttuuri
|
Rôtisseurs-jäseniä käädytetään Oodissa – suurkapituli tuo Helsinkiin viikonloppuna 330 kulinaristia
Lounasravintolat
|
Entiseen yökerhotilaan aukesi kunnianhimoinen lounasravintola Tampereella – ”Meillä on selvä tavoite kasvaa”
Festarit
|
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot