Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
SUOSITTELEMME:
Tv:stä tuttu "Arktinen kokki" on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Ravintolat
Ex-jääkiekkoilija pyörittää kahta ravintolaa – uusi ura on ollut täynnä yllätyksiä: “Ihmiset ovat erittäin värikkäitä”
Asiakaspalvelu
Räppäri Paleface arvostaa ravintolassa sopivasti kustomoitua asiakaspalvelua
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Viski
Näin myyt viskiä – ja unohda jo väärinymmärrys vedestä, neuvoo baarimestari Linnea Stenberg
Asiakaspalvelu
Anssi Kela kiusaantuu, jos ravintolassa kysytään maistuuko ruoka – “Kuka siihen vastaa rehellisesti, että ei maistu?”
Osaaminen
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Innovaatiot
Raumalla jääkiekkokatsoja voi tilata istumapaikalleen oluen ja hampurilaisen tekstiviestillä: ”Herättänyt ihastelua”
Asiakaspalvelu
Seela Sella arvostaa asiakaspalvelijaa, joka katsoo silmiin eikä tuputa
Asiakaspalvelu
Miki Liukkonen syö ravintolassa aina samaa ruokaa: “Minulle on ihan sama mitä syön tai juon”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Baarimestari, hovimestari/sommelier, kahvilan työntekijä, ravintolan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Ismo Leikola ei kaipaa tippikulttuuria Suomen ravintoloihin: “Älkää nyt helvetissä”
Sosiaalinen media
Älä ammu tykillä joka kanavaan – rakenna ravintolasi some näillä vinkeillä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa juoma ei ole tärkein
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelua rakastava Annika Kaukoranta neuvoo: Ole vilpitön
Asiakaspalvelu
Koomikkoon ei uppoa ravintolassa lipevä tyrkyttäminen – Anitta “Iso A” Ahonen arvostaa asiakaspalvelijan tilannetajua
Gluteeniton
Valitseeko gluteeniton asiakas sinut? Arvokkaat ohjeet ja vinkit kahviloihin ja ravintoloihin
Asiakaspalvelu
Kun muusikko tulee syömään ravintolaasi, älä soita hänen biisejään – Pyhimys arvostaa pelisilmää myös asiakkaan koskettamisen suhteen
Asiakaspalvelu
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Asiakaspalvelu
Seksikäs-Suklaa on vaativa ravintola-asiakas: “Tunnistan tuoksusta, jos liha on laitettu öljyyn suoraan pakkasesta”
Asiakaspalvelu
Krisse Salminen ei halua tarjoilijan liimautuvan pöytään, mutta tykkää jos lempiviini muistetaan
Kolumni
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Asiakaspalvelu
Stig arvostaa ravintolassa asiantuntevaa palvelua, mutta rajansa kaikella – ”Ei tarvitse kertoa, miltä maatilalta mikäkin herne on tullut”
Asiakaspalvelu
“Vegaanina tulee usein se fiilis, että on vaivaksi” – Vesta puhuu ravintoloista ja asiakaspalvelusta
Asiakaspalvelu
Jesse Markin harmittelee: Kun puhun tarjoilijalle suomea, minulle vastataan englanniksi
Johtaminen
8 tapaa luoda turvallinen ilmapiiri, jossa ihmiset haluavat antaa parastaan
Trendit
5 ravintola-alan trendiä vuodelle 2022 – Suomessa ei brittiennusteeseen uskota
Asiakaspalvelu
Älä kavahda valkoisia pöytäliinoja! PRO-finalisti Inga Anttila kannustaa työharjoitteluun fiinimmissä ravintoloissa
Viini
Suomen paras sommelier Kirsi Seppänen: Näin myyt asiakkaalle arvokkaamman viinin
Asiakaskokemus
Kun asiakas valittaa, salamannopea ymmärrys ja tilannetaju palkitaan
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100 % hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Vaikuttaja
|
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Kahvilat
|
Mikä suomalaisessa kahvilassa myy ja mikä ei? Kysyimme kolmelta ammattilaiselta
Pakkaukset
|
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Tapahtuma-ala
|
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Pakkaukset
|
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Ravintolat
|
Tv:stä tuttu “Arktinen kokki” on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Työhyvinvointi
|
Onko sinulla eri rytmi kuin työkaverillasi? Markku Kosonen vinkkaa, miten tiimin saa loistamaan
Cocktailit
|
Moni baarimestari alkaa jo väsyä giniin, sanoo Danil Nevsky – tässä piristävän erilainen ginicocktail
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2023 on yhden miehen Mikko Utter