Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
SUOSITTELEMME:
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – "Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan"
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Vaikuttaja
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Työhyvinvointi
Pää pitkään paikallaan ja kädet koko ajan koholla? Ravintola-ammattilainen, varo näitä asioita työssäsi
Johtaminen
Hyvä esihenkilö johtaa esimerkillä ja kannustaa kokeilemaan, sanoo keittiöpäällikkö Kevin Manu
Kasvikset
Nerokas niksi lasagneen! Kolmen ammattilaisen vinkit syksyn juuresten käyttöön
Nimitykset
Suomen kokkimaajoukkueen uusi toiminnanjohtaja on Jenni Bergström
Ammattikeittiö
Hilkka Torven monikulttuurisessa ammattikeittiössä on 10 eri kansallisuutta, ja ongelmiakin on – perehdytys on ratkaisevaa, hän neuvoo
Ammattikeittiö
Salaatti jää vanhukselta helposti syömättä – hoivakodissa luotetaan klassikkoruokiin
Lounasravintolat
Buffetien on aika väistyä, sanoo lounasravintoloita ryminällä uudistava Ilja Björs – rohkea ajatus kahvista
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Ammattikeittiö
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Ammattikeittiö
Helpota työtäsi genarilla! Kondiittorimestari Eero Paulamäen vinkit ammattikeittiöön – ja kolme ihanaa reseptiä
Ammattikeittiö
Päiväkodeilla ja kouluilla on ongelma: ruokahävikkiä syntyy, kun tieto lasten poissaoloista ei kulje keittiöön
Reseptit
Ihanan överiä! Kokeile näitä kolmea erilaista laskiaispullaa
Ruokaresepti
Valmista hernekeitto luomuna – hyväksi havaittu resepti suurkeittiöön
Ammattikeittiö
Kokki Davide Brocca nauttii eniten siitä, että hänen valmistamansa ruoka tuo iloa hoivakotien asukkaille
PRO-palkinnot
Nyt saa tuulettaa! Parhaat kuvat PRO-gaalasta 2023
PRO-palkinnot
Kouluruuan tuotekehittäjä Jukka Turta oli PRO-gaalan kuningas: “Mykistynyt fiilis”
Ammattikeittiö
Ammattikeittiössä voi oikaista puolivalmiilla – viisi reseptiä, joilla säästät aikaa ja energiaa
Osaaminen
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Kasvisruoka
Miten kasvisruoka kannattaa maustaa? Tässä keittiöammattilaisten parhaat vinkit
Ammattikeittiö
Varusmiesten suosikkiruuat ovat perinteisiä ja annokset isoja, kertoo kokki Sonja Veija
Reseptit
Kun lihan hinta nousee, ammattikeittiössä kannattaa käyttää rohkeasti koko ruho – tässä 5 reseptiä
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Kouluruoka
Kouluruokailua halutaan kehittää: lounaalle aina kasvisvaihtoehto, iltapäiväksi välipala
Ammattikeittiö
Keittiöammattilaisten voimahahmo Marjo Niskanen säkenöi Linnan juhlissa – korvakoruissa kunnianosoitus työpaikkaa kohtaan
Reseptit
Hyvää ja halpaa! Viisi sesongin reseptiä kotimaisesta kalasta
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Ammattikeittiön kokki, työntekijä, päällikkö ja tuotekehittäjä
Talous
Näin säästät kukkaroa ja energiaa suurkeittiössä: 6 keinoa pihistää
Ammattikeittiö
Genarissa voi valmistaa vaikka mitä – keittiöammattilaisten parhaat vinkit GN-astian käyttöön
Rekrytointi
Sirpa Kilpeläinen ja Nataliia Selivánova auttavat ukrainalaisia työllistymään Suomessa – moni löytänyt horeca-töitä
Ammattikeittiö
Keittiöammattilaisten keulakuva Marjo Niskanen sai kutsun Linnan juhliin – “Itkin ilosta ja häkeltyneisyydestä”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vantaan kouluruoka-gate kärjistyy mutta tiedämme, että se ei ole koko totuus
Vaikuttaja
Rakastettu lukiokeittäjä Marjo Niskanen: Minulle kerrotaan välillä hyvinkin yksityisiä asioita
Esihenkilötyö
Irti paineista, esihenkilö! Ammenna Jaana Ketosen teeseistä
Keittiökoneet
Ultraäänikypsennys säästää aikaa ja vaivaa – vinha vaikutus kikherneisiin
Ammattikeittiö
Helsingin päiväkoteja muonittava Palvelukeskus keräsi kunniaa Luomu SM -kilpailussa
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit: Jännittävä syksy edessä
Urapolku
Miten liikut urallasi? Elina Lempiäinen vaihtoi työpaikkaa 10 vuoden jälkeen, ja kertoo nyt vinkkinsä
Kasvisruoka
Nyhtökaura tekee paluun!
Ammattikeittiö
Sata vuotta täyttävän Metoksen uusi toimitusjohtaja on Sami Kuparinen
Ammattikeittiö
Palvelukeskus tarjoaa 75 000 helsinkiläiselle tänään Itämeren kalaa burgereina ja pihveinä
Ammattikeittiö
Kouluruoka muuttuu ajan hengen mukaan: Lahdessa kasvisruoka ensimmäisenä linjastolla, vähemmän kastikkeita ja enemmän mausteita
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Ammattikeittiö
Tässä yhden keittiöammattilaisen ratkaisuehdotus vajaamiehitykseen ja osaajapulaan
Ammattikeittiö
“Huippuravintolassa tästä joutuisi maksamaan 25 euroa!” Hans Välimäki testasi Helsingin leikkipuistoruuan: kehujen lisäksi löytyi pari parannusehdotusta
Työperäinen maahanmuutto
Kokki Alfred Chu asettuu perheineen Suomeen paikkaamaan ravintola-alan työvoimapulaa: “Tosi erilaista täällä on”
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Ammattikeittiö
Oikea kone säästää rahaa, luontoa ja auttaa työvoimapulan keskellä – tässä ammattikeittiön konetrendit juuri nyt
Ammattikeittiö
Pitäisikö ravintola-alalla ottaa taas käyttöön prosenttipalkka? Tekijäpula on valtava ongelma
Ammattikeittiö
Rakastetun Marjo Niskasen juhlava viikko: näin PRO-tuplapalkitusta keittiöammattilaisesta on kirjoitettu lehdissä
Ammattikeittiö
Lukioruokalan maaginen Marjo Niskanen palkittiin kahdella PRO-palkinnolla – “Hän on aikuinen, josta kerrotaan seuraaville opiskelijoille”
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
PRO-gaala
Näin PRO-gaala 2022 eteni – Avec oli paikalla juhlahumussa
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Reseptit
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Ammattikeittiö
Onko omavalvontanne lappuja jääkaapin ovessa? Suomalaisfirma odottaa jätti-investoinnistaan menestystä ammattikeittiöissä
Ammattikeittiö
Suomessa heitetään typerryttävän paljon ruokaa roskiin – Palmian Janne Häkkänen kertoo, miten hävikki painetaan minimiin
Ammattikeittiö
PRO-finalisti Teemu Männikön intohimo on hyvä kouluruoka – paras palaute on, kun on syöty “kastikkeet korvia pitkin”
Ammattikeittiö
Keittiöitä siivotaan tehottomasti ja väärin – ammattilainen, kuulostavatko nämä esimerkit tutuilta?
Ammattikeittiö
Puolivalmisteiden käyttö ammattikeittiössä on helppoa, edullista, nopeaa – ja punainen vaate monille
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
PRO-palkinnot
|
Tässä on vuoden 2024 PRO-tuomaristo – he valitsevat Suomen parhaat ravintola-ammattilaiset
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
Ravintolat
|
Tällainen on Kirsikka! Kauppahalleja rakastava Ville Relander rakensi ravintolaansa 2,5 vuotta unelmapaikalleen Helsinkiin
Valotekniikka
|
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – “Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: 85 prosenttia suomalaisista kärsii kaamosväsymyksestä, mutta pimeän kauden taiteilijoille valo on kuin huumetta
Tapahtumatekniikka
|
Kun kattoon täytyy ripustaa valoja, muuta tekniikkaa tai vaikka auto, soitetaan Juki Tuomiselle
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
Tapahtumatuotanto
|
Näin syntyy Slush – markkinointipäällikkö Liisi Korvenranta kertoo
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!