Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: "Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan"
SUOSITTELEMME:
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Ammattikeittiö
Kokki Davide Brocca nauttii eniten siitä, että hänen valmistamansa ruoka tuo iloa hoivakotien asukkaille
PRO-palkinnot
Nyt saa tuulettaa! Parhaat kuvat PRO-gaalasta 2023
PRO-palkinnot
Kouluruuan tuotekehittäjä Jukka Turta oli PRO-gaalan kuningas: “Mykistynyt fiilis”
Ammattikeittiö
Ammattikeittiössä voi oikaista puolivalmiilla – viisi reseptiä, joilla säästät aikaa ja energiaa
Osaaminen
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Kasvisruoka
Miten kasvisruoka kannattaa maustaa? Tässä keittiöammattilaisten parhaat vinkit
Ammattikeittiö
Varusmiesten suosikkiruuat ovat perinteisiä ja annokset isoja, kertoo kokki Sonja Veija
Reseptit
Kun lihan hinta nousee, ammattikeittiössä kannattaa käyttää rohkeasti koko ruho – tässä 5 reseptiä
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Kouluruoka
Kouluruokailua halutaan kehittää: lounaalle aina kasvisvaihtoehto, iltapäiväksi välipala
Ammattikeittiö
Keittiöammattilaisten voimahahmo Marjo Niskanen säkenöi Linnan juhlissa – korvakoruissa kunnianosoitus työpaikkaa kohtaan
Reseptit
Hyvää ja halpaa! Viisi sesongin reseptiä kotimaisesta kalasta
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Ammattikeittiön kokki, työntekijä, päällikkö ja tuotekehittäjä
Talous
Näin säästät kukkaroa ja energiaa suurkeittiössä: 6 keinoa pihistää
Ammattikeittiö
Genarissa voi valmistaa vaikka mitä – keittiöammattilaisten parhaat vinkit GN-astian käyttöön
Rekrytointi
Sirpa Kilpeläinen ja Nataliia Selivánova auttavat ukrainalaisia työllistymään Suomessa – moni löytänyt horeca-töitä
Ammattikeittiö
Keittiöammattilaisten keulakuva Marjo Niskanen sai kutsun Linnan juhliin – “Itkin ilosta ja häkeltyneisyydestä”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vantaan kouluruoka-gate kärjistyy mutta tiedämme, että se ei ole koko totuus
Vaikuttaja
Rakastettu lukiokeittäjä Marjo Niskanen: Minulle kerrotaan välillä hyvinkin yksityisiä asioita
Esihenkilötyö
Irti paineista, esihenkilö! Ammenna Jaana Ketosen teeseistä
Keittiökoneet
Ultraäänikypsennys säästää aikaa ja vaivaa – vinha vaikutus kikherneisiin
Ammattikeittiö
Helsingin päiväkoteja muonittava Palvelukeskus keräsi kunniaa Luomu SM -kilpailussa
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit: Jännittävä syksy edessä
Urapolku
Miten liikut urallasi? Elina Lempiäinen vaihtoi työpaikkaa 10 vuoden jälkeen, ja kertoo nyt vinkkinsä
Kasvisruoka
Nyhtökaura tekee paluun!
Ammattikeittiö
Sata vuotta täyttävän Metoksen uusi toimitusjohtaja on Sami Kuparinen
Ammattikeittiö
Palvelukeskus tarjoaa 75 000 helsinkiläiselle tänään Itämeren kalaa burgereina ja pihveinä
Ammattikeittiö
Kouluruoka muuttuu ajan hengen mukaan: Lahdessa kasvisruoka ensimmäisenä linjastolla, vähemmän kastikkeita ja enemmän mausteita
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Ammattikeittiö
Tässä yhden keittiöammattilaisen ratkaisuehdotus vajaamiehitykseen ja osaajapulaan
Ammattikeittiö
“Huippuravintolassa tästä joutuisi maksamaan 25 euroa!” Hans Välimäki testasi Helsingin leikkipuistoruuan: kehujen lisäksi löytyi pari parannusehdotusta
Työperäinen maahanmuutto
Kokki Alfred Chu asettuu perheineen Suomeen paikkaamaan ravintola-alan työvoimapulaa: “Tosi erilaista täällä on”
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Ammattikeittiö
Oikea kone säästää rahaa, luontoa ja auttaa työvoimapulan keskellä – tässä ammattikeittiön konetrendit juuri nyt
Ammattikeittiö
Pitäisikö ravintola-alalla ottaa taas käyttöön prosenttipalkka? Tekijäpula on valtava ongelma
Ammattikeittiö
Rakastetun Marjo Niskasen juhlava viikko: näin PRO-tuplapalkitusta keittiöammattilaisesta on kirjoitettu lehdissä
Ammattikeittiö
Lukioruokalan maaginen Marjo Niskanen palkittiin kahdella PRO-palkinnolla – “Hän on aikuinen, josta kerrotaan seuraaville opiskelijoille”
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
PRO-gaala
Näin PRO-gaala 2022 eteni – Avec oli paikalla juhlahumussa
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Reseptit
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Ammattikeittiö
Onko omavalvontanne lappuja jääkaapin ovessa? Suomalaisfirma odottaa jätti-investoinnistaan menestystä ammattikeittiöissä
Ammattikeittiö
Suomessa heitetään typerryttävän paljon ruokaa roskiin – Palmian Janne Häkkänen kertoo, miten hävikki painetaan minimiin
Ammattikeittiö
PRO-finalisti Teemu Männikön intohimo on hyvä kouluruoka – paras palaute on, kun on syöty “kastikkeet korvia pitkin”
Ammattikeittiö
Keittiöitä siivotaan tehottomasti ja väärin – ammattilainen, kuulostavatko nämä esimerkit tutuilta?
Ammattikeittiö
Puolivalmisteiden käyttö ammattikeittiössä on helppoa, edullista, nopeaa – ja punainen vaate monille
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Hinnoittelu
|
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: “Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Kala
|
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Oluttapahtumat
|
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Tapahtumatuotanto
|
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Kilpailut
|
Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan