Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
SUOSITTELEMME:
Tv:stä tuttu "Arktinen kokki" on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
Alkutuotanto
Miksi ravintolayrittäjän tukkulasku nousee? Kallista lystiä, sanovat alkutuottajat ja kertovat syyt
Alkutuotanto
Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin
Alkutuotanto
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Matkailu
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100 % hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Vaikuttaja
|
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Kahvilat
|
Mikä suomalaisessa kahvilassa myy ja mikä ei? Kysyimme kolmelta ammattilaiselta
Tapahtuma-ala
|
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Pakkaukset
|
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Pakkaukset
|
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Ravintolat
|
Tv:stä tuttu “Arktinen kokki” on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Työhyvinvointi
|
Onko sinulla eri rytmi kuin työkaverillasi? Markku Kosonen vinkkaa, miten tiimin saa loistamaan
Cocktailit
|
Moni baarimestari alkaa jo väsyä giniin, sanoo Danil Nevsky – tässä piristävän erilainen ginicocktail
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2023 on yhden miehen Mikko Utter