Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
SUOSITTELEMME:
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Vaikuttaja
Helsingin huippuravintoloita suunnitteleva Aino Brandt kertoo parhaat vinkkinsä – oikeat ratkaisut näkyvät suoraan kassassa
Musiikki
Ravintolan taustamusiikki lisää (tai vähentää) myyntiä – tärkeimmät vinkit
Asiakaskokemus
Näin lisäät ravintolasi myyntiä äänen avulla – huippukaiuttimet ovat turha investointi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tiskillä
|
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: “Aika hieno kunnianosoitus”
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Ravintolat
|
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Vaikuttaja
|
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Vaikuttaja
|
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Uusi ravintola
|
The Pantry panostaa sekä lounaaseen että illalliseen Hakaniemessä, joka on juuri nyt Helsingin kuhisevin ravintolakeskittymä