MAINOS

Bistroravintola (t)raba palvelee Tanssin talossa – tarjolla maailman makuja ja mutkatonta catering-palvelua

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu tapahtuma- ja esitystila. Tanssiohjelman ulkopuolella sinne ovat tervetulleita myös monet muut taiteen, kulttuurin ja bisnesmaailman tapahtumat.

”Meillä on mahdollista järjestää erityyppisiä tapahtumia seminaareista elämyksellisiin ja immersiivisiin tilaisuuksiin saakka”, sanoo Tanssin talon toiminnanjohtaja Niki Matheson.

Uutta ja vanhaa yhdistelevässä Tanssin talossa on kaksi moneen muuntautuvaa salia. Vanhoissa tehdastiloissa sijaitseva Pannuhalli luo puitteet reilun 200 hengen seminaarille tai vaikkapa 400 osallistujan cocktailtilaisuudelle.

Uudisrakennuksen puolelta löytyvässä Erkko-salissa on puolestaan 700-paikkainen katsomo tai tasalattiatilaa jopa 1 000 tapahtumavieraalle.

”Koska olemme uusi talo, on käytössämme tietenkin viimeisin esitystekniikka. Se mahdollistaa myös tasokkaat hybriditapahtumat ja esimerkiksi suorat lähetykset”, Matheson muistuttaa.

Rouhean teollisessa ympäristössä hyödynnetään ilmeikkäitä kierrätysastioita ja -kalusteita.

Ruokaa rennolla otteella

Tanssin talon 60-paikkaista bistroravintola (t)rabaa operoi Resteliin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat. Persoonallisen särmikäs (t)raba palvelee talon kävijöitä kahvilana, lounaspaikkana ja iltatapahtumien yhteydessä.

Aamuisin Lasipihan myyntipiste täyttyy uunituoreista leipomuksista ja muista aamiaisherkuista. Tila toimii myös (t)raban ympärivuotisena terassina.

Pannuhallissa on kokoa ja näköä monenlaisiin tapahtumatarpeisiin. KUVA Hannu Rytky

Ravintolasali aukeaa lounasaikaan, jolloin tarjolla on raikkaan ruokaisia salaatteja, keittoa ja keittiöstä tilattavia päivän annoksia.

”Italialais-amerikkalaisten ja muiden maail­man makujen lisäksi uskomme yhdessä syömiseen, elämyksellisyyteen ja mukavan rentoon ajanviettoon”, summaa (t)raban keittiöpäällikkö Krista Kyytsönen.

Illan tanssiesityksen voi aloittaa juhlavalla Dance & Dinner -illallismenulla, jonka kolme ruokalajia johdattelevat syöjänsä edessä odottavan näytöksen tunnelmaan.

”Väliaikatarjoiluja sekä ennen ja jälkeen esityksen nautittavia syötäviä voi pian tilata myös Food&Events -sovelluksen kautta”, Kyytsönen vinkkaa.

Tanssin talossa sijaitseva Pannuhallin kellari on bunkkerimainen ja persoonallisen hämyisä tila kokkareille, illallisille tai vaikka diskolle.

Lisää valikoimaa naapurustoon

(t)raba toimii ketterästi myös omien ravintolatilojensa ulkopuolella. Sen catering-palvelut ovat hyödynnettävissä sekä kaikkialla Tanssin talossa että talon naapurissa toimivalla Kaapelitehtaalla – esimerkiksi sen monipuolisessa Merikaapelihallissa.

”Meillä on lukuisia valmiita menuja ja ehdotelmia, joista räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaiset tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin. Eri tiloissa toteutettaviin tapahtumiin voidaan järjestää ruokatarjoilujen lisäksi esimerkiksi liikkuvia kahviloita ja viinibaareja”, kertoo (t)raban ravintolapäällikkö Johanna Korkeila.

Myös Food&Events Tapahtumaravintoloiden markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola iloitsee uuden toimijan tuomasta lisästä Kaapelitehtaalla jo olemassa olevaan ravintolatarjontaan.

”(t)raban myötä alueen tapahtuma-asiakkailla on entistä enemmän tarjoiluvalikoimaa. Sijaintimme Kaapelitehtaan kainalossa tekee meistä myös osan isoa yhteisöä, joka tunnetaan toimijoidensa sujuvasta ja kaikkia palvelevasta yhteistyöstä.”

Ravintolan nimi juontaa juurensa sen näyttävään betoniportaikkoon – Stadin slangiksi traba tai raba.

Suomalaista Palvelua

Ekokompassi

(t)raban ravintolatoiminnasta vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus ja Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Ne ovat merkkejä Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta sekä kestävästä ja vastuullisesta toiminnasta.

Evento Date 27.10.2022 klo 8.30 bistroravintola (t)rabassa

Lisätietoja Eventon uutiskirjeestä ja avecmedia.fi

traba-bistro

traba.fi


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento