MAINOS

Järjestä seuraava virkistys- tai palkkiomatka, koulutus tai konferenssi Levillä

Levi tarjoaa erinomaisia kokouspaikkoja, monipuolista majoitusta, ainutlaatuisia ryhmäaktiviteetteja, gourmetruokailua, ostoksia, yöelämää ja henkeäsalpaavia maisemia. Ryhmämatka ja kokous rakennetaan Levillä paikallistuntemuksella ja suurella sydämellä.

Nauti mielenrauhasta – ammattilaiset huolehtivat yksityiskohdista

Visit Levin myyntitiimi tarjoaa kattavat ammatilliset ryhmämatkasuunnittelupalvelut ja paikallista asiantuntemusta. Kokenut tiimi työskentelee lujasti varmistaakseen jokaisen yritysmatkan menestyksen. Yhdellä yhteydenotolla suunnittelet ammattilainen apunasi teille sopivimman kokonaisuuden majoituksesta tarjoiluihin ja kuljetuksista ohjelmapalveluihin. 

Kaikki Visit Levin työntekijät asuvat pysyvästi Levillä ja tuntevat alueen läpikotaisin.

 ”Ymmärrämme, kuinka paljon välimatkoihin menee aikaa, kauanko kestää ajaa esimerkiksi hiihtokoululta husky-koirien luo. Se helpottaa suuresti ohjelman suunnittelua”, kertoo Visit Levin myyntipäällikkö Katja Rauhala.

Levin elämykselliset puitteet soveltuvat esimerkiksi onnistuneen virkistysmatkan, konferenssin tai koulutuksen tarpeisiin. Saatavissa on tarpeisiisi varusteltu tila pienistä kokouksista suuriin satojen osallistujien konferensseihin. Paikkana voi olla niin vilkas tunturikylä tai konferenssikeskus tunturissa kuin rauhallinen erämaakämppäkin. 

”Asiakas säästää aikaa, kun hänen ei tarvitse olla yhteydessä moneen paikkaan”

Levin laajasta aktiviteettitarjonnasta järjestetään unohtumattomia elämyksiä kokous- tai konferenssipäivän oheen.

”Asiakas säästää aikaa, kun hänen ei tarvitse olla yhteydessä moneen paikkaan.Saamme paljon palautetta, että miten ihanaa on, kun kaikki hoituu”, Katja Rauhala jatkaa.

Katja Rauhala ja Visit Levin markkinointijohtaja Maija Palosaari syttyvät siitä, että pystyvät räätälöimään matkoja kaikille seurueille ja mitä moninaisimmille tarpeille. Myyntitiimi hoksauttaa asiakkaita huomaamaan, mitä kaikkea on mahdollista tehdä. 

”Meillä on erikoisiakin tuotteita, joita moni ei tule edes ajatelleeksi. Hyvinvoinnin ympärille on rakennettu paljon vaihtoehtoja, esimerkiksi ratsastus-joogaa, rumpurentoutusta ja erämiestaitojen testaamista Hukkajärvellä, Palosaari kertoo.

Visit Levi on Levin alueorganisaatio, kylän sykkivä sydän, joka hoitaa koko Levin alueen markkinoinnin. Siihen kuuluu myös Levin keskusvaraamo ja matkailuneuvonta sekä tytäryhtiö Lapland Productions, joka järjestää Levillä erilaisia tapahtumia. 

Anna Levin talven taian inspiroida ryhmäsi

Lapin kahdeksan eri vuodenaikaa sisältävät upeita ja hyvin erilaisia kuukausia. Jokainen kuukausi on täysin erilainen kuin edeltäjänsä.

Tammikuussa voit ulkoillessa usein kokea upean pinkin taivaankannen. Sinisenä, vaaleanpunaisena ja violettina hehkuva taivas sekä vihreän eri sävyissä loimuavat revontulet luovat omaa ainutlaatuista taikaa. Pakkanen ja runsas lumi luovat erinomaiset edellytykset alueen kauniista luonnosta ja monipuolisista elämyksistä sekä palveluista nauttimiselle, joko ennen päivän kokouksia tai niiden jälkeen. 

Helmikuussa valkeana välkkyvät kinokset nousevat korkeuksiin ja aurinko kohoaa taivaankannen yläpuolelle päivittäin yhä pidemmäksi aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Levin hiihtokeskuksessa saadaan valaisemattomat luonnonlumirinteet myös käyttöön. Auringonsäteet tanssivat pehmeällä puuterilumella ja laskettelulasien rusketusrajat alkavat näkyä hymyilevillä kasvoilla.

Maaliskuun loppupuolella kevättalveen siirryttäessä aina vain lisääntyvä valo ja silmänkantamattomiin ulottuvat kimmeltävät hanget luovat taianomaisen tunnelman. Sydäntalven päättymisestä kannattaa ottaa kaikki ilo irti, varsinkin hankikannon aikaan. Maaliskuussa voit vaikka porukalla suunnata Levin talvipyöräilypoluille ja nauttia aurinkoisista kevättalven päivistä ja parhaista keväthankikeleistä satulan selässä.

Huhtikuussa sää alkaa lämmetä ja luonto herää talviuniltaan. Ensiluokkaiset rinteet ja luistavat ladut ovat avoinna. Aurinkoinen talvikeli on parhaimmillaan hohtavilla hangilla, tarjolla on monipuolista ulkoilua puhtaassa luonnossa. Tähän vuodenaikaan voit lähteä ryhmän kanssa esimerkiksi tunturisuksilla Levi- tai Kätkätunturin valloitukseen. Loistava tapa irrottautua päivän työasioista! 

5 hyvää syytä antaa Visit Levin rakentaa täydellinen yritysmatka

1. Kaikki helposti yhdellä yhteydenotolla

2. Levin alueen paras paikallistuntemus

3. Tarjoamme teille parhaat mahdolliset hinnat

4. Lapin luonto inspiroi yritysryhmän uudelle tasolle

5. Säästät aikaa ja sitä kautta rahaa

Anna Visit Levin tehdä työ puolestasi ja säästä aikaasi – tutustu vaihtoehtoihin!
www.levi.fi/info/yleista/ryhmat/yritykset


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento