Aromi
SUOSITTELEMME: Tyly tuomio sushibuffeteille – japanilaisen keittiön suomalainen mestarikokki paljastaa kolme inhokkipalaansa
SUOSITTELEMME: Taso 5: Oletko tuppisuu? Näin opit keskustelemaan somessa
SUOSITTELEMME: Ehdota PRO-palkinnon saajaa! Parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Kaapelitehtaalla 18.1.2023
Suomen kokkimaajoukkue

Suomen kokkimaajoukkueen uusi toiminnanjohtaja on Jukka Turta

Suomen kokkimaajoukkueen uusi toiminnanjohtaja on Jukka Turta. Hän aloittaa tehtävässään 1. toukokuuta. Nykyinen toiminnanjohtaja Tapio Laine siirtyy maajoukkueen valmentajaksi.

Jukka Turta on tehnyt pitkän uran ravintola- ja ammattikeittiöissä. Kokemusta on kertynyt myös kansainvälisestä keittiömaailmasta, ja hän on ollut pitkään aktiivijäsenenä Suomen ja Pohjoismaiden keittiömestariyhdistyksissä.

”Odotan innolla uuden taipaleen aloittamista Kokkimaajoukkueen riveissä”, Turta sanoo.

Turtan on määrä tuoda Suomen kokkimaajoukkueeseen uudenlaista johtamista ja laajaa osaamista tuotekehityksestä ja kouluttamisesta.

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Jukan kaltaisen kokeneen johtajan ja kouluttajan toimintaan mukaan jatkamaan joukkueen menestyksekästä matkaa maailmalla ja kiitän Tapiota vuosien erinomaisesta työstä maajoukkueen eteen”, Culinary Team Finlandin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Huuhtanen sanoo.

Kokkimaajoukkue edustaa Suomea kansainvälisissä kilpailuissa, hohdokkaimpana neljän vuoden välein järjestettävät kokkien olympialaiset. Maajoukkue näkyy myös esimerkiksi messuilla ja pyrkii edistämään suomalaista ruokakulttuuria kotimaassa ja kansainvälisesti.

LUE MYÖS: Näin kehität paineensietoasi! Parhaat vinkit kokeille ja muillekin

LUE MYÖS: ”Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan

Jukka Turta. KUVA Culinary Team Finland


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi