SUOSITTELEMME: Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
SUOSITTELEMME: Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
SUOSITTELEMME: Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Helena Vallimäe
Gastro-messut
Filippiiniläinen kokki Suomessa
Taitaja2022
Tomi Björck
Robotti ravintolassa
St. John
Petri Hellman
Sanchome
Marjo Niskanen
Vegaaninen burgeri
Luka Balac
Stig
PRO-gaala
Brasa
Vuoden tarjoilija
Marjo Niskanen
Jonathan Slotte
PRO-gaala
Ari Ruoho, Terhi Vitikka
Susanna Karppinen
Gastro-messut
Makurasva
Sydänburger
Suomen 50 parasta ravintolaa
Jukka Turta
Johan Kurkela
Johan Kurkela
Ulla Liukkonen
Aromi 3/2022
Markku Ojala
Bocuse d'Or
Viking Glory
Borssikeitto
Nielu-ravintolan keittiö
Ukrainan lippu
Messin hampurilainen
Henri Alén
Ilkka Lääveri
Hans Välimäki
Olli Kolu, Kari Aihinen
PRO-gaala
Janne Häkkänen
Antell
Kim Mikkola
Kim Päivästö
Suomen Bocuse d'Or -joukkue
Ravintolapöytä Sri Lankassa
Jackfruit eli jakkihedelmä
Teemu Männikkö
Valio Aimo
Solein
PRO-gaala
Sairaala
PRO-gaala
Ranskalainen keittiö
Tomi Björck
Kasvislasagne
Kamado-grilli
Edelweissin johtaja Caroline Adler ja keittiömestari Jerome Liefooghe
Mira Rautajoki, Lenni Lehmusoksa ja Mikko Rantanen
Gelato
Ilmaviljelty perunaOuti Hermans kerää perunasatoa Siukkulan tilalla Ylistarossa. KUVA Siukkula
Sardinisäilykkeet
Tartar-pihvi
Sirpa Granholm
Cantaloupemeloni
Papaija
Ammattikeittiö
Mango
Peruna
Ruoan ulkomyynti

  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento