SUOSITTELEMME: Pete Parkkonen selvisi kamalasta keväästä – laskuvarjohyppy tarjosi oivalluksen, joka auttaa kiireessä
SUOSITTELEMME: Taso 6: Buustaa somenäkyvyyttä – ota haltuun Instagram-tarinat
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Dana Anna Cueto ja Gimel Lindayag
Dylan Otaniemi
Teresa Kuango
Karjalanrieska
Skördefesten
Konditoria Ph7
Vöner Käristys
Mänttä Food Festival
Gastro Helsinki messut
Finnlines
Elina Lempiäinen
Nyhtökaura
Sami Kuparinen
Kalaburgeri
Marjo Niskanen PRO-gaala
Turku
Viljat
Wihuri Metro-tukku
Rotisseurs
Kouluruoka
Rick Stein
Vesikrassi-juustosalaatti
Boo Niinivaara
Hans Välimäki
Tuija Vuorinen
Street Food
Villiyrtit
Awa Camara
Helena Vallimäe
Gastro-messut
Filippiiniläinen kokki Suomessa
Taitaja2022
Tomi Björck
Robotti ravintolassa
St. John
Petri Hellman
Sanchome
Marjo Niskanen
Vegaaninen burgeri
Luka Balac
Stig
PRO-gaala
Brasa
Vuoden tarjoilija
Marjo Niskanen
Jonathan Slotte
PRO-gaala
Ari Ruoho, Terhi Vitikka
Susanna Karppinen
Gastro-messut
Makurasva
Sydänburger
Suomen 50 parasta ravintolaa
Jukka Turta
Johan Kurkela
Johan Kurkela
Ulla Liukkonen
Aromi 3/2022
Markku Ojala
Bocuse d'Or
Viking Glory
Borssikeitto
Nielu-ravintolan keittiö
Ukrainan lippu
Messin hampurilainen
Henri Alén
Ilkka Lääveri
Hans Välimäki
Olli Kolu, Kari Aihinen
PRO-gaala
Janne Häkkänen
Antell
Kim Mikkola
Kim Päivästö
Suomen Bocuse d'Or -joukkue
Ravintolapöytä Sri Lankassa
Jackfruit eli jakkihedelmä
Teemu Männikkö
Valio Aimo
Solein
PRO-gaala
Sairaala
PRO-gaala
Ranskalainen keittiö
Tomi Björck
Kasvislasagne
Kamado-grilli
Edelweissin johtaja Caroline Adler ja keittiömestari Jerome Liefooghe
Mira Rautajoki, Lenni Lehmusoksa ja Mikko Rantanen
Gelato
Ilmaviljelty perunaOuti Hermans kerää perunasatoa Siukkulan tilalla Ylistarossa. KUVA Siukkula
Sardinisäilykkeet
Tartar-pihvi
Sirpa Granholm
Cantaloupemeloni
Papaija
Ammattikeittiö
Mango
Peruna
Ruoan ulkomyynti

  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento