SUOSITTELEMME: Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: "Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon"
SUOSITTELEMME: Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
SUOSITTELEMME: Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Pääkirjoitus

Päätoimittajan kutsu: Tervetuloa uuden Avecisi matkaan!

Lanseeraamme ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten Avecin keskellä kaksivuotisen pandemian vaikeimpia viikkoja – juuri nyt on sen aika. Avec on alojen oma verkkomedia ja kohtaamispaikka, joka yhdistää alojen ammattilaiset läpi Suomen. Avecin missiona on auttaa ammattilaisia ja yrityksiä toimimaan ja uusiutumaan, tuoda näkymää tulevaan sekä lisätä työelämän hyvinvointia, nyt ja jatkossa.  

Avecin sisällöt ovat lukijalle ilmaisia, eikä rekisteröitymistä tarvita. Se on median maksumuurien aikaan poikkeuksellista mutta ensiarvoisen tärkeä päätös tukeaksemme aloja. 

Pari viime vuotta ovat mullistaneet ravintoloiden, suurkeittiöiden, kahviloiden, baarien ja tapahtumien ammattilaisten työtä. Ammattilaiset, jotka tekevät työkseen elämyksiä ihmisten arkeen ja juhlaan, ovat joutuneet elämään rajoitusten ja epävarmuuden kanssa. Avecin avulla haluamme tarjota vertaistukea, kaikkialla Suomessa.

Avec on uusi, mutta sen juuret ovat pitkällä. Avecin lisäksi julkaisemme 55 vuotta täyttävää Aromi-lehteä ruuan ammattilaisille, Eventoa tapahtuma-alan tekijöille sekä Shakeria anniskelualalle. (Shakerin nimi muuten oli ennen Avec, minkä uskolliset lukijat saattavat muistaa.)

Näillä painetuilla medioilla on yhä arvokas roolinsa: ne tarjoilevat timanttisimmat hyötyartikkelit erityisen visuaalisessa ja nautittavassa muodossa. Verkkomedia on kuitenkin se, joka voi palvella lukijaa päivittäin ja toimia vuorovaikutuksessa alan tekijöiden kanssa.  

Juuri nyt se on tärkeää, sillä ravintola- ja tapahtuma-alan verkosto on iso ja ollut tähän asti vailla omaa päivittäistä mediaa. Tapahtuma-ala työllistää Suomessa lähes ​200 000 ihmistä (Tapahtumateollisuus ry) ja Matkailu- ja Ravintolapalveluiden MaRan jäsenyritykset noin 70 000 ammattilaista. Keskus- ja valmistuskeittiöitä Suomessa on noin 12 000 ( Taloustutkimus 2021, Horeca-rekisteri).

Lupaamme Avecin seuraajille 100-prosenttisen hyödyn sekä tukea oman uran ja bisneksen kehittämiseen. Rennolla ja innostavalla otteella, joka päivä.  

Tervetuloa Avecin matkaan! 

Outi Tuomivaara 

Päätoimittaja 

LUE LISÄÄ: Näin Avec sinua palvelee


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento