Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
SUOSITTELEMME:
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
SUOSITTELEMME:
Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Tarjoilu
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kolumni
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
Suomen Keittiömestarit
Keittiömestari, tunnetko oman yhdistyksesi? Vuoden 2022 hallitus esittäytyy
Palkkaus
Iina Kuustosen simppeli kikka: mieskollega neuvottelee palkan ensin
Työhyvinvointi
Iina Kuustonen kertoo halusta kehittyä, rajojensa tunnistamisesta ja negatiivisen energian hyödyntämisestä
Keittiömestarit
Henri Alén palkittiin ruokatoimittajien Ideasipulilla
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
PRO-gaala
PRO-gaalassa säihkyvää pukuloistoa – katso kuvat upeimmista luomuksista
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Helmi sen sanoi, ja hän on nyt lehden kannessa: auta toteuttamaan unelma ravintolatyöstä
Asiakaspalvelu
”Vegaanina tulee usein se fiilis, että on vaivaksi” – Vesta puhuu ravintoloista ja asiakaspalvelusta
Vaikuttaja
Kokki Ina Niiniketo on unelmatyössään – ”Hiekkalaatikolla lempileikkini oli ravintola”
Työhyvinvointi
Myös intohimotyöstä pitää palautua ja positiiviseksi koettua stressiä kannattaa säädellä, kirjoittaa Hanna Markuksela
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Härski käännösvirhe nauratti – joskus kannattaa miettiä ennen kuin ottaa digiloikan
Some
”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Keittiömestarit
”Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan
Työhyvinvointi
Tutkassa Anna-Kaisa Vaarno: Mikä on pitänyt tapahtumaosaajan 20 vuotta samassa työpaikassa?
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Hyvä pomo!
Yrittäminen
Pyhimys on läpikaupallinen ja suosittelee sitä muillekin – näin toimii Teflon Brothers Oy
Kilpailut
Kim Päivästön yllättävä oivallus johti Vuoden Kokki -voittoon: vähemmän treeniä
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Vaikuttaja
Mikko Kosonen taistelee kulttuurialan puolesta: ”Olen luvannut, etten vaikene”
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen
Vaikuttaja
Aira on vaikuttava näky – Tommy Myllymäki kertoo miten ravintola on selvinnyt korona-ajasta Ruotsissa
Tulevaisuus
Ravintola-ala vuonna 2025: Avecin juttusarjassa Greta Grönholm, Markku Ojala ja kaksi tulevaa ammattilaista
Pääkirjoitus
Päätoimittajan kutsu: Tervetuloa uuden Avecisi matkaan!
Tulevaisuus
Tapahtumatekijät Stuba Nikula ja Heidi Pihlaja, millainen on vuosi 2025? Avecin juttusarja alkaa
Vaikuttaja
Mari Saarenpää maistelee viskiä päivittäin – rohkaisee muitakin naisia tislaajiksi: ”Kyllä me osaamme, jos haluamme”
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Esiintyminen
Juontaja Ernest Lawson: Näin saan yleisön itkunauramaan
Kahvilat
Valkoinen puu -kahviloiden Kirsi ja Mark Heidt: jo 10 vuotta yrittäjäpariskuntana
Ravintolat
Tomi Björckin uudet avaukset: ”Teen vain sitä, mikä tekee minut onnelliseksi”
Ravintolat
Michelin-kokki Mickael Viljanen painaa pitkää päivää Irlannissa: ”En ole helppo kaveri keittiössä”
Asiakaskokemus
Ensio Virta on syönyt 1430 ravintolassa Helsingissä – nämä asiat olivat ennen paremmin
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
Musiikki
Muusikko ja tv-kapellimestari Katja Lappi haastaa uudistamaan tapahtumien musiikkia
Vaikuttaja
Veijo Votkin: Suurinta ääntä pitävä ei välttämättä ole aina se eettisin toimija
Vaikuttaja
Keittiömestari Ulla Liukkonen yllätettiin alan upeimmalla huomionosoituksella – ”Pari päivää meni ihan pyörryksissä”
Vaikuttaja
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Vaikuttaja
Mikä ravintola-alalla on vaikeinta? Kulttuurin luominen, sanoo Matti Wikberg
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Vaikuttaja
Jaakko Sorsa kotiutui Hongkongiin, jossa ei saa menettää kasvojaan: ”Meuhkaavasta pomosta ajatellaan, ettei hän osaa kontrolloida tunteitaan”
Vaikuttaja
Näin Tommy Myllymäki nousi Ruotsin suosikkikokiksi
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Viro sai ensimmäiset Michelin-ravintolansa! Tällainen on 180° by Matthias Diether, joka palkittiin nyt tähdellä
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Maailman ensimmäinen event success manager löytyy Suomesta – Chryssa Skodran titteli on räätälöity tapahtuma-alan tarpeisiin
Luetuimmat
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Työhyvinvointi
|
Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – ”Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat”
Tuotekehitys
|
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Ravintolat
|
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Viini
|
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Cocktailit
|
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Ravintolat
|
Viro sai ensimmäiset Michelin-ravintolansa! Tällainen on 180° by Matthias Diether, joka palkittiin nyt tähdellä
Tarjoilu
|
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kolumni
|
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy