Yritystapahtuma, maksuton 2024

 • Atea Focus 2023 

  ME Studio, Helsinki

  Helsingin Messukeskuksessa järjestetty Atea Focus erottui perinteisistä IT-alan tapahtumista: tapahtumassa nostettiin esiin tunteet ja toivo, teemana oli “yhdessä rakennamme toivoa”. Tapahtuma-areena rakentui Atean ja 50 kumppanin muodostamasta kylästä. Kylä-konsepti näkyi tapahtuman somistuksessa, fyysisissä rakenteissa ja opasteissa mutta myös tapahtuman sisällössä ja puheenvuoroissa.

 • Bernerin 140-vuotisjuhlat

  Lataamo Group, Helsinki

  Berner järjesti sidosryhmilleen ja henkilöstölleen vuosijuhlan Kattilahallissa. Juhlassa viestittiin yrityksen arvoista, edelläkävijyydestä, rohkeudesta, suomalaisuudesta ja tulevaisuuteen katsomisesta. Niistä rakentui myös juhlan pääesitys ”Huomisen puolustaja”, joka hyödynsi musikaalin, teatterin, elokuvan ja kuvataiteen keinoja. Bernerin asiakkailtaan saama palaute tapahtumasta oli runsaampaa ja positiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

 • Sofigate 20th Anniversary House Party

  Wolttigroup, Helsinki

  Wolttigroup yhdisti henkilöstötapahtuman ja asiakastilaisuuden 1 500 hengen kotibileiksi Helsingin Kaapelitehtaalla. Biletila somistettiin skandinaaviseksi kodiksi. Tapahtuman tavoitteena oli vahvistaa yrityksen “friends-kulttuuria”. Bileisiin kutsuttiin kaikki sidosryhmät – työntekijät, asiakkaat ja kumppanit – yrityksen viidestä toimintamaasta.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker