Visuaalinen toteutus 2024

 • Tie jouluun

  Lataamo Group, Helsinki

  Valoinstallaatio valaisi Citycenter-kauppakeskuksen pihalla sijaitsevan rakennuksen ja sen läheiset pinnat ennennäkemättömällä tavalla läpi joulukuun 2023. Teos toteutettiin projection mapping -tekniikalla, joka mahdollistaa tilan arkkitehtuurin hyödyntämisen osana installaatiota. Teoksen visuaalisuus vaihtui viikoittain. Tarina kuljetti ohikulkijat jouluun pipareiden teosta aina Joulupukin saapumiseen.

 • Flora

  Kirkkopalvelut ja Sun Effects, Tampere

  Flora on audiovisuaalinen teos, jota esitettiin Tampereella Kalevan kirkossa viikon ajan marraskuussa 2023. Ainutlaatuinen teos muutti kirkon salin toiveikkaaksi spektaakkeliksi. Kahdeksanminuuttinen teos yhdisti videoprojisointia, musiikkia ja valoa ja loi kiehtovan matkan epätoivon, kasvun ja optimismin pyörteisiin. Valoteoksella haluttiin tuoda toivoa ja valoa aikaan, jolloin elämä voi olla monin tavoin synkkää ja raskasta.

 • Nordic Business Forum

  Visual45/CT Group, Helsinki

  Kantavana ajatuksena on ollut luoda rock-konsertin estetiikan ja business-yleisön kohtaaminen. Sen vuoksi video- ja valosisältö oli osana koko tapahtuman ohjelmaa niin alkushow’ssa kuin puhujien esityksissä. Tuloksena oli harvemmin Suomen business-tapahtumissa nähtyä areenakonserteista tuttua spektaakkelimaisuutta. Visual45 vastasi visuaalisuuden kokonaisuuden suunnittelusta sekä ohjauksesta yhteistyössä teknisesta toteutuksesta vastanneen Creative Technologyn kanssa.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker