Tapahtumapaikka 2024

 • Aino Areena

  Järvenpää

  Aino Areena on kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut paikkansa pääkaupunkiseutua palvelevien, vetovoimaisimpien tapahtumapaikkojen joukossa. Se on alueellaan ainutlaatuinen toimija: 3 000 vieraan tapahtumapaikka ja perheyritys. Areenan permannon yllä kattoa komistavat valaistut puukaaret, jotka henkivät areenan historiaa ratsastuskeskuksena.

 • Olympiastadion

  Helsinki

  Uudistettu Olympiastadion tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikenkokoisiin elämyksiin. Suurtapahtumien ohella Olympiastadion toimii päivittäin monien pienempien tilaisuuksien ja kokousten kohtaamispaikkana ja lukuisten kävijöiden liikuttajana. Stadionilla on 13 erilaista modernia, valoisaa kokoustilaa, ja myös ulko- ja muita tiloja voidaan valjastaa tapahtumakäyttöön.

 • Paviljonki

  Jyväskylä

  Vuonna 1999 perustettu messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tuottaa vuosittain noin tuhat tapahtumaa, joissa vierailee yli 400 000 asiakasta. Tilat koostuvat tapahtumahalleista, joista suurin voidaan jakaa kolmeen pienempään auditorioon, sekä pienemmistä kokoustiloista. Myös ravintolatilat, aula- ja ulkotilat ovat tapahtumakäytössä. Tilojen vuokraamisen lisäksi Paviljonki tuottaa tapahtumapalveluja.

 • Pikku-Finlandia 

  Helsinki

  Pikku-Finlandia on nopealla aikataululla innovoitu tapahtumakeskus Töölönlahden rannalla, Finlandia-talon remontin väistötila. Sille ainutlaatuista tunnelmaa luovat klassinen suomalainen design, avara valoisuus sekä luonnonmukaiset materiaalit. Tilat mahdollistavat jopa 1 000 henkilön tapahtumat. Rakennus on siirrettävissä myöhempää käyttötarkoitusta varten joko osissa tai kokonaisuutena.

 • Scandic Helsinki Hub

  Helsinki

  Scandic Helsinki Hub avattiin syyskuussa 2022 vanhan kirkkopuiston laidalle. Hotellissa on kaksi tapahtumakerrosta, joissa on kahdeksan luovaa tilaa kohtaamisiin: ainutlaatuiset Hub-tilat sekä monimuotoiset Meet-tilat. Perinteisten kokoustilojen lisäksi tarjolla on rentoja tapaamis- ja coworking-tiloja. Hotellin muut tilat ja palvelut tukevat tapahtumien järjestämistä.

 • Verkatehdas

  Hämeenlinna

  Verkatehdas on tapahtuma-, kulttuuri- ja kongressikeskus Hämeenlinnan Keinusaaressa. Vanhan tehtaan puitteet tarjoavat ainutlaatuisen miljöön kokouksille ja yritystapahtumille, konserteille, messuille, konferensseille sekä gaaloille ja juhlille. Verkatehtaan sydän on 703-paikkainen musiikki- ja konserttisali, ja saman katon alta löytyvät myös kokouskeskus, elokuvakeskus ja suosittu ravintola. 

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker