Promootio/lanseeraus 2024

 • Køfkøf-sukkabrändin lanseeraus

  Køfkøf Finland, Helsinki

  I love me -messuilla tehdyn lanseerauksen tavoitteena oli saada brändille lisää näkyvyyttä maanlaajuisesti sekä enemmän kasvokkaisia kohtaamisia jälleenmyyjien ja asiakkaiden kanssa. Køfkøf osallistui messuilla ensi kertaa järjestettyyn kilpailuun ”Muodin ystävän Sami Sykön valinnat”, jonka Vuoden yllättäjä -sarjan yritys voitti. Voiton myötä tuotteet näkyivät MTV3-kanavan aamuohjelmassa, jolloin nettimyynti räjähti kasvuun ja messuosastolla kävi kuhina.

 • Muru Babyn vauvojen ravintola

  Folk Finland, Helsinki

  Kokki Henri Alénin luoma vauvanruokamerkki Muru Baby valmistaa tuotteensa laadukkaat raaka-aineet ja maku edellä, turvallisuutta unohtamatta. Muru Baby loi vauvoille oman fine dining -ravintolan, jossa tarjolla oli heidän tuotteistaan Alénin rakentama menu. Kolme päivää kauppakeskus Redissä avoinna ollut ravintola myi loppuun neljässä tunnissa ja saavutti suuren medianäkyvyyden nollan euron mediabudjetilla.

 • Pikku-Finlandian lanseeraus

  Finlandia Talo oy, Helsinki

  Pikku-Finlandia on nopealla aikataululla innovoitu uudenlainen tapahtumakeskus Töölönlahden rannalla, Finlandia-talon remontin väistötila. Lanseerauksessa rakennus sekä sen toiminta herätti runsaasti median huomiota. Onnistunut lanseeraus ei kuitenkaan ole vain yhden media- tai lanseeraustilaisuuden ansiota vaan pitkäjänteistä työtä, joka on varmistanut kiinnostuksen säilymisen ja liiketoiminnan menestyksen jatkumisen.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker