Kuluttajatapahtuma, maksuton 2024

 • Musiikkitalon vapaapäivä 2023 

  Helsingin Musiikkitalo, Helsinki

  Musiikkitalon Vapaapäivä on kerran vuodessa järjestettävä avoimien ovien päivä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupunginorkesterin, Radion sinfoniaorkesterin ja Sibelius-Akatemian kanssa. Päätavoitteena on saada ihmiset liikkeelle ja tutustumaan taloon, ja tapahtumapäivänä 2023 talo oli täynnä kuultavaa, nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Päivästä tulikin Musiikkitalon kaikkien aikojen vilkkain, kävijöitä oli lähes 5 000.

 • Talk Helsinki -keskustelufestivaali

  Lataamo Group, Helsinki

  Talk Helsinki oli yleisölle avoin yhteiskunnallinen keskustelufestivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2023 Helsingin Tokoinrannassa. Tavoitteena oli tuoda yhteen näkemykselliset ajattelutavat, innovaatiot sekä tutkittu tieto ilmastohaasteiden selättämiseksi. Talk Helsingissä vieraili päivän aikana lähes 5 000 henkeä, ja yli 160 000 ihmistä tavoitettiin IS TV:n ja HS Liven verkkolähetysten kautta.

 • Valtakunnallinen työvoimakoulutusviikko 

  15 alueellista TE-toimistoa, useita paikkakuntia & verkossa

  Suomen kaikki 15 alueellista TE-toimistoa järjestivät yhdessä valtakunnallisen työvoimakoulutusviikon syyskuussa 2023. Ensimmäistä kertaa järjestetty kokonaisuus toi esiin työvoimakoulutustarjontaa ja jakoi tietoa koulutuksen joustavasta väylästä työllistymiseen. Viikko sisälsi 70 paikan päällä tai verkossa pidettyä tapahtumaa. Sille luotu tapahtumakartta on kerännyt yli 102 000 katselukertaa.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker