Kuluttajatapahtuma, maksullinen 2024

 • Helsingin Kirjamessut 2023

  Helsingin Messukeskus, Helsinki

  Helsingin Kirjamessut 2023 nousi kävijämäärältään Pohjoismaiden suurimmaksi kirjallisuustapahtumaksi. Kävijämäärä oli 88 000, ja kasvua edellisestä vuodesta oli 14 prosenttia. Lisäksi ohjelmaa seurattiin verkkolipuilla yli 12 000 kertaa. Tapahtuman sisällön muodosti näyttely ja kirjallisuus- ja kulttuuritoimijoiden laaja ohjelma. Näytteilleasettajista 94 prosenttia oli tapahtumaan tyytyväisiä. 

 • Huuhkajien perheottelu Suomi-San Marino

  Palloliitto, Helsinki

  Tapahtuma oli jalkapalloyhteisön ja erityisesti juniorijoukkueiden yhteinen juhla. Kesäkuussa 2023 pelatun ottelun liput myytiin loppuun, ja 32 812 katsojaa koki mahtavan elämyksen Suomen voittaessa San Marinon 6-0. Lapsia yleisössä oli 12 000, ja Pohjoiskaarretta huudatti lapsikuuluttaja, 11-vuotias Aarre. Tapahtumasta, sen tunnelmasta ja jalkapallojunioreiden määrästä kirjoittivat laajasti eri mediat.

 • Salpausselän kisat 100 vuotta

  Salppuri oy, Lahti

  Salpausselän kisat ovat merkittävä osa Lahden ja Suomen talviurheiluhistoriaa. Tapahtuma kokoaa perheet ja ystävät viettämään aikaa yhdessä, huippu-urheilun äärellä. Juhlavuoden kisatapahtumassa oli kävijöitä kolmen päivän aikana 50 000. Tv:n ääreen tapahtuma keräsi kansainvälisen yleisön ja 70 miljoonaa katsojaa. Tapahtuma ylitti tavoitteet kävijämäärässä ja tuloksessa. Alueellinen vaikutus oli merkittävä.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker