Hyväntekeväisyys / yhteiskunnallinen tapahtuma 2024

 • 33rd Alzheimer Europe Conference

  Helsingin Messukeskus, Helsinki

  Messukeskuksessa järjestetty Alzheimer Europe -konferenssin tavoitteena oli lisätä muistisairauksia koskevaa tutkimusta ja tuoda esiin hyviä käytäntöjä muistisairaiden elämän parantamiseksi. Kongressiin osallistui paikan päällä 997 vierasta Suomesta ja ulkomailta – päättäjiä, tutkijoita ja järjestötoimijoita. Osallistujista viisi prosenttia oli muistisairaita, ja heidän tarpeensa olivat toteutuksen keskiössä. Teema sai laajaa näkyvyyttä suomalaismediassa.

 • Marssi seitsemään ihmeeseen

  Puolustusvoimat, seitsemän kaupungin kiertue

  Marssi seitsemään ihmeeseen oli sotilasmusiikkialan taidonnäyte, jossa tattoo-perinne, eli soittaminen ja kuviossa marssiminen, nostettiin uudelle tasolle yhdistämällä käsikirjoitus, sävellys ja sanoitukset. Tuloksena oli yli 300 soittajan voimin edennyt musiikkiteatteria, marssia ja videopeliä yhdistelevä esitys. Tavoitteena oli tukea työnantajakuvaa, edistää maanpuolustustahtoa ja tehdä tunnetuksi asevelvollisuutta ja Puolustusvoimien toimintaa.

 • Pitkä peli Ukrainalle 

  Tapaus, useita kaupunkeja

  Pitkä peli Ukrainalle on vuosina 2022-2023 järjestetty hyväntekeväisyystapahtumien sarja, johon Tapaus on kutsunut kumppaneita, asiakkaita ja muita tapahtuma-alan toimijoita mukaan. Nämä toimijat ovat tarjonneet tiloja, tuotteitaan tai osaamistaan pro bono sekä lahjoittaneet rahaa. Tähän mennessä on järjestetty katulätkä-, jalkapallo- ja padelturnauksia sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Tapahtumat ovat tuottaneet tähän mennessä 100 600 euroa ukrainalaisten hyväksi.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker