Hybriditapahtuma/virtuaalitapahtuma 2024

 • Sanoma Pron Balanssi

  Pulp Agency oy, yleisö Suomessa

  Sanoma Pron virtuaalisissa Balanssi-tapahtumissa tärkeä kohderyhmä opettajat ovat saaneet inspiraatiota opettamiseen, oppimiseen ja omaan elämään. Tilaisuuksissa huippupuhujat ovat virittäytyneet koulun taajuudelle ja keränneet asiantuntijuudellaan jopa tuhansia opettajia kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

 • Basware Elevate

  Professio, yleisö globaali

  Baswaren globaali henkilöstötapahtuma oli kaksipäiväinen virtuaalitapahtuma, joka toteutettiin tv-tyyppisesti, interaktiivisena lähetyksenä studiolta Helsingistä. Tapahtuma oli henkilöstön vuotuinen päätapahtuma, jota seurasi livenä yli 1000 henkilöä ja muut tallenteena. Ohjelmassa oli johdon haastatteluja, teemapaneeleja, esityksiä ja ennalta kuvattuja osuuksia, musiikkiesityksiä ja yleisöä osallistavia elementtejä.

 • Talk Helsinki -keskustelufestivaali

  Lataamo Group, yleisö Suomessa

  Talk Helsinki oli yleisölle avoin yhteiskunnallinen keskustelufestivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2023 Helsingin Tokoinrannassa. Tavoitteena oli tuoda yhteen näkemykselliset ajattelutavat, innovaatiot sekä tutkittu tieto ilmastohaasteiden selättämiseksi. Talk Helsingissä vieraili päivän aikana lähes 5 000 henkeä, ja yli 160 000 ihmistä tavoitettiin IS TV:n ja HS Liven verkkolähetysten kautta.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker