Henkilöstötapahtuma 2024

 • Happy Days – Scandic Hotels Suomi

  UNIQ Entertainment Agency oy, Helsinki

  Scandic Hotels Suomi kokosi yli 1300-päisen henkilöstönsä kesäjuhliin hotelli Kalastajatorpalle. Tapahtuman Happy Days -teema ammensi 1960-70-luvuista, ja ilmapiiri oli iloinen ja välitön. Nimekkäät live-bändit ja artistit nostivat tunnelmaa aikakauden hiteillä. Tapahtuma saavutti palautteiden mukaan tavoitteensa: vahvisti yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

 • Solita Wonderland

  Lataamo Group, Tampere

  Solitan pikkujoulut keräsivät tuhannen hengen joukon Tampereen Tavara-asemalle. Tavoitteena oli sykähdyttää ihmisiä, jotka ovat nähneet ja kokeneet paljon. Juhliin rakennettiin Ihmemaa, jossa jokaiselle Solitan neljälle arvolle oli pyhitetty oma tilansa. Kullekin tilalle oli luotu oma tunnelmansa ja värimaailmansa. Palautekyselyn tulos oli paras koskaan yrityksen vastaavista tapahtumista.

 • St1 EV Race Retail Edition

  Tapahtumantekijät PN oy, Hyvinkää

  St1 Retail järjesti vuosittaiset syyspäivät 36 työntekijälle sähköautoilun merkeissä. Yrityksellä oli edessään sähköautojen latauspisteiden lanseeraus, ja siksi henkilöstölle haluttiiin omakohtainen kokemus asiasta. Tapahtuman avauspäivänä ohjelmassa oli kuusi rastia sisältänyt autosuunnistus. Suunnistus päättyi Hotel Sveitsiin, jossa tapahtuma jatkui iltaohjelmalla ja seuraavana päivänä kokouksella. Osallistujien arvio tapahtumasta oli 4,89/5.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker