MAINOS

Helsinger palvelee 20 kokoustilan voimin Helsingin Kaivopihalla – kokouskonsepti, joka on vastalause itsepalvelukulttuurille

Helsingin ydinkeskustasta, tarkemmin ottaen Kaivopihalta, vain kolmen minuutin päässä rautatieasemalta ja minuutin päässä Erottajalta, löytyy businesshenkinen Ravintola Helsinger.

Perinteisestä ravintolasta Helsingerin erottaa se, että sillä on tasokkaan ravintolan lisäksi poikkeuksellisen paljon hyvin varusteltuja pieniä kokoustiloja ja -kabinetteja, joihin saa tilattua pöytiin tarjoiltuna monipuoliset kokoustarjoilut aina aamiaisesta illalliseen asti.

Yksityiset kabinetit on mitoitettu 2–20 henkilölle, ja näiden lisäksi tiloissa on käytössä kolme äänieristettyä puhelinkoppia ja erillinen sisäänkäynti yksityisyydestään tarkoille vieraille. Myös itse ravintolasali on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhlakäyttöön.

”When business calls for class”

Helsingerin sloganissa luvataan laatua. Ravintolajohtaja Pyry Salminen kertoo, mitä se heillä tarkoittaa:

”Helsingerin koko konsepti perustuu oikeaan asiakaspalveluun ja kohtaamisiin. Helsinger avattiin korona-aikana ja konseptimme kehittyi pandemian aikana, kun huomasimme, että ihmisten kohtaamisista on tullut entistä arvokkaampia ja silloin kun tavataan, tapaamisiin halutaan panostaa. Meidän palvelulupauksemme on ollut alusta asti: Helsinger joustaa – et sinä.”

Konseptin ydinajatus on, että asiakkaat saavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman avaimet käteen -periaatteella. Tarjoilut voi tilata etukäteen verkossa, joko valmiiksi mietityistä kokouspaketeista tai á la carte -listalta ja all day -listalta. Asiakkaan ei kuitenkaan edes tarvitse tilata ennakkoon tarjoiluja, sillä kaikki tuotteet ovat tilattavissa myös paikan päällä. Tilan voi varata myös ilman ravintolapalveluita, esimerkiksi vain yksittäistä Teams-kokousta varten tai omaan käyttöön rauhalliseksi työskentelytilaksi.

Tilan varaamisesta on haluttu tehdä helppoa ja varaustapojakin on monia. Varauksen voi tehdä sähköisesti verkkosivuilla, soittamalla Helsingerin myyntipalveluun tai asiakas voi vain kävellä ravintolan aulaan kysymään löytyykö vapaata kabinettia. Kaksikymmentä eri kokoista tilaa ja ravintolasali takaavat sen, että Helsingeriin pääsee lähes aina myös ilman etukäteen tehtyä varausta. Ravintolassa on käytössä tilakohtainen tuntiperusteinen minimilaskutus, jota nautitut ravintolatarjoilut vähentävät.

Kaivo
Kaivo-kabinetti.

Oman neuvottelutilan korvike ulkopaikkakuntalaiselle

Helsingerin tilat soveltuvat erinomaisesti Helsingissä liikeasioissa matkustaville yritysten tai organisaatioiden edustajille, jotka tarvitsevat rauhallista ja yksityistä tilaa asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden tapaamiseen satunnaisesti. Juna-asemalta tai metrolta Helsingeriin on matkaa kävellen vain kolme minuuttia. Salminen avaa Helsingerin hyötyjä:

”Monella asiakkaistamme ei ole omaa toimistoa Helsingin ydinkeskustassa, mutta he tarvitsevat usein helposti saavutettavaa kokoustilaa hyvien julkisten kulkuyhteyksien ääreltä. Meille voit piipahtaa vaikka vain tunniksi lounaalle ja palaveriin, ja saat halutessasi käyttöösi oman yksityisen kabinetin. Tai voit olla vieraanamme koko päivän ja palvelemme sinua ja vieraitasi kaikissa toiveissa ja täytämme tarpeenne niin, että sinä voit keskittyä itse asiaan.”

Vastaisku itsepalvelukulttuurille

”Helsingerin slogan ”When business calls for class ”, kiteyttää palvelumme ytimen”, Salminen lupaa ja jatkaa:

”Meiltä saat varmasti teknisesti toimivat ja tyylikkäät yksityisyyttä kunnioittavat kabinettitilat, henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja todella hyvää ruokaa! Takaamme, että kenen kanssa tahansa tuletkin meidän vieraaksemme, niin varmistamme, että palvelumme taso ylittää odotuksenne. Samalla vieraanne liittävät saamansa kokouskokemuksen osaksi heidän muodostamaansa mielikuvaa teidän yrityksestänne tai organisaatiosta. Se on meille todella tärkeä arvo. Konseptimme on vastalause itsepalvelukulttuurille.”

Helsinger-lounaskabinetti

Elämä on myös juhlaa

Toimivien kokoustilojen lisäksi Helsingerissä voi järjestää monipuolisia juhlia ja tilaisuuksia. Ravintolassa järjestetään aina torstaisin ja perjantaisin oma afterwork, joka on helppo liittää osaksi kokouspäivän rennompaa osuutta. Koko ravintola on myös vuokrattavissa esimerkiksi pikkujouluja, yritysjuhlia tai yksityisiä syntymäpäiviä tai häitä varten. Perusjuhlapaketti sisältää ravintolasalin upean miljöön, tunnelmavalaistuksen, alkumaljan ja herkullisen räätälöidyn menun sekä tilassa olevan äänentoistotekniikan taustamusiikille sekä naulakkopalvelun. Jokainen tilaisuus on myös muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi.


Esimerkkejä kapasiteetista:

 • Ravintolasali: 52 hlö
 • Lounge Bar: 37 hlö
 • Ravintola ja Lounge: 90 hlö
 • Mansku 19 ja 20: 12 hlö
 • Aleksi 9, Kaivo 15 ja 16: 4 hlö
 • Kaivo 11–12: 2 hlö

Vinkki! Pienimmät kabinettimme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tavoitekeskustelujen tai työpaikkahaastattelujen pitopaikaksi.

Helsinger

Helsinger myyntipalvelu

+358 50 535 8325

[mail]myynti.helsinger@kanresta.fi[/email]

thehelsinger.fi

kanresta.fi


 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento