Ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten printtilehdet Aromi, Shaker ja Evento saavat Avecin myötä seurakseen päivittäisverkkomedian ja aktiivisen someyhteisön. Lehdet jatkavat painettuna entiseen tapaan.
Teemme Aveciin omia sisältöjä, jotka löydät vain meiltä. Lisäksi nostamme Aveciin artikkeleita Aromista, Shakerista ja Eventosta. Lehtien entiset verkkosivustot jäävät historiaan, ja sosiaalisen median kanavat ohjataan yhdeksi Avecin tiliksi Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä.
Avecin ensimmäisten omien juttujen joukossa on Peter Tammenheimon reportaasi Fiskarsista, jossa vanha veitsitehdas herää eloon elämyskohteena.
Laura Hujanen jututti Kyrö Distilleryn Mari Saarenpäätä, joka on yksi harvoista naisista viskiammattilaisten joukossa.
Mariaana Nelimarkka kävi Tehtaankadun uudessa kortteliravintola Mat Distriktissä, jossa Konepajan kultasormet panostavat arvolihaan ja vermuttiin.
Avec on jaettu seitsemään osioon
Bisnes tukee yrityksesi kehitystä. Aiheita ovat esimerkiksi johtaminen, markkinointi, rekrytointi ja työkulttuuri.
Ura auttaa kehittymään henkilökohtaisesti työurallasi.
Ihmiset sisältää nimensä mukaisesti henkilövetoisia juttuja. Täältä löydät henkilökuvat, kolumnit ja puheenvuorot.
Tapahtumat paneutuu tapahtumatuotantoon, tiloihin, alan osaajien ideoihin ja muihin tapahtuma-alan kiinnostavimpiin aiheisiin.
Keittiö on raaka-aineita, reseptejä, tietoa ja inspiraatiota muun muassa ammattikeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden osaajille.
Juoma on baaritekniikkaa, cocktailreseptejä, oluita, viiniä, väkeviä, kahvia, teetä ja muuta mielenkiintoista.
Ravintolat & baarit kertoo alan tekijöiden innovaatioista, oivalluksista ja bisneksen yksityiskohdista.

Jätä juttuvinkki tai palaute
Avecin toimitukseen saat yhteyden WhatsAppilla 040 681 8859 tai sähköpostilla avec@media.fi.
Tervetuloa Avecin matkaan!
Jaakko Sandqvist
Digituottaja